1EUR = 4.8747 RON | Bucureşti 14 º

Imobiliare

Cum va arăta hotelul Courtyard Marriott construit de Gică Popescu în centrul Capitalei

Gică Popescu a semnat un acord cu lanțul hotelier internațional Marriott, în urma căruia va construi primul hotel Courtyard din România. 

18 iun, 2012 | | ECONOMICA.net

La sfârșitul lunii aprilie, fostul fotbalist Gică Popescu a anunțat că va investi 20 de milioane de euro pentru a construi primul hotel marca Marriott Courtyard din Romania, la București.

Hotelul de patru stele va avea 147 de camere, săli de conferințe, restaurant, SPA, bar și spații comerciale. Hotelul va fi primul de acest gen în România și al 47-lea din Europa.

Lanțul hotelier a dat recent publicității o randare cu viitorul hotel care va fi construit în centrul Capitalei, pe un teren situat în apropierea Primăriei Sectorului 1. Data de deschiderii este prevăzută pentru anul 2014.

Marriott deține de mai bine de zece ani un hotel de cinci stele în București: JW Marriott Bucharest Grand Hotel, care are 402 camere.

Marcă a grupului Marriott International, Marriot Courtyard operează 900 de hoteluri la nivel mondial, fiind astfel al 11-lea cel mai mare brand hotelier la nivel global.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO