1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

Cum va arăta mallul Cora de la Braşov

Planurile Cora pentru construcţia unui nou centru comercial la Braşov au fost aprobate. 

03 iun, 2013 | | ECONOMICA.net

Consiliul Local al minicipiului Braşov a aprobat planurile belgienilor de la Cora pentru terenul fostei fabrici Hidromecanica.

Proiectul celor de la Cora va cuprinde un hotel cu 11 etaje, o galerie comercială, săli multifuncţionale şi de expoziţii, dar şi birouri.

Cora a anunţat încă de la începutul anului 2011 intenţia de a dezvolta un centru comercial la Braşov, după ce în 2010 cumpărase terenul fostei fabricii Hidromecanica pentru 13 milioane de euro.

Anul acesta, compania va mai inaugura şi mallul Corall din Constanţa. 

CITEŞTE ŞI Cora deschide primul mall din România. Vezi unde şi când


Piaţa de spaţii comerciale moderne din oraşul Braşov mai poate absorbi circa 45.000 - 65.000 mde mp până în 2015, se arată într-un studiu al companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox.

Cele mai multe centre au fost lansate în perioada 2004-2008 şi au suprafţe mici, care nu depăşesc 10.000 mp. În plus, planuri mari pentru piaţa comercială din Braşov au şi polonezii de la Echo Investment care vor să construiască Korona Mall, dar şi retailerul Auchan, care a cumpărat anul trecut platforma Tractorul, acolo unde va ridica Coresi Shopping City.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO