1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Cum va arăta mallul de 70 de milioane de euro din Sibiu

Primavera Development, companie controlată de familia Tănăsoiu, care a construit mai multe proiecte imobiliare în Bucureşti, a primit avizele de construcţie pentru mallul Festival din Sibiu. Compania a reluat anul trecut planurile de construcţie, după ce au fost abandonate în 2008. 


12 iul, 2017 | | ECONOMICA.net

Primăria Sibiu a avizat construcţia centrului comercial pe terenul fostei fabrici Simerom din apropierea gării din oraş, a anunţat autoritatea pe pagina de Facebook. 

În vara anului trecut, compania a obţinut Planul Urbanistic Zonal (PUZ) şi anunţa o investiţie de 70 de milioane de euro în noul mall din Sibiu. Dacă anul trecut se anunţa deschiderea mallului pentru a doua jumătate a anului viitor, finalizarea şi darea în folosinţă a proiectului a fost amânată cu un an. Astfel, sibienii vor putea face cumpărături în noul mall în a doua jumătate a lui 2019. 

Mallul va avea o suprafaţă comercială de 45.000 de mp şi 1.200 de locuri de parcare subterane, dar şi pe terasă. Tot aici se va deschide şi un magazin Kaufland. 

Acesta este primul proiect de tip mall din Sibiu, unde mai funcţionează şi parcul comercial Shopping City Sibiu, cu o suprafaţă închiriabilă de 79.100 mp, fiind singurul centru comercial modern din oraş. Cu ancore precum Auchan, Carrefour, şi Leroy Merlin, mallul găzduieşte magazinele unor branduri internaţionale cum ar f Altex, C&A, CCC, Decathlon, Deichmann, Flanco, H&M, KFC. Sibiu Shopping City a intrat în portofoliul fondului de investiţii NEPI în vara anului trecut, după o tranzacţie de 100 de milioane de euro.

Primavera Development este deţinută de o oamenii de afaceri Emil şi Daniel Tănăsoiu, care a mai dezvoltat pe piaţa locală șase proiecte de birouri cu o suprafață închiriabilă cumulată de circa 45.000 de mp: S-Park, Frumoasa Office Building, EOS Business Park, dar şi sediul Danone, toate din Capitală.

Compania a mai dezvoltat și spații logistice cu o suprafață de peste 10.000 de mp în zona de est a Capitalei, dar și un ansamblu rezidențial în nordul orașului. În prezent, alături de Festival Shopping Center, compania are în diverse faze de dezvoltare mai multe proiecte rezidențiale și de birouri localizate în principal în București.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO