1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Cum va arăta proiectul de 100 de milioane de euro care schimbă un cartier din Bucureşti

One United Properties și Auchan România investesc 100 de milioane de euro într-un proiect imobiliar cu spaţii de birouri, apartamente şi un magazin Auchan pe terenul de 2,8 hectare al fostei fabrici Automatica, acolo unde se află şi halele Ford.  


16 dec, 2018 | ECONOMICA.net

Dezvoltatorul One United Properties a publicat recent primele imagini cu proiectul de 100 de milioane de euro care se află în construcţie în cartierul Floreasca. 

Proiectul One Floreasca City va avea trei componente integrate într-un ansamblu deschis: fosta hală Ford va fi restaurată și modernizată, transformându-se într-un spațiu contemporan de retail operat de Auchan România, o clădire de birouri de clasă A – One Tower- și trei blocuri cu apartamente exclusiviste – One Mircea Eliade.

Fațadele laterale și luminatorul din zona centrală ale halelor Ford vor fi demontate şi restaurate cu o echipă specializată în acest fel de lucrări și remontate pe o nouă structură. Clădirea se va transforma într-un spațiu contemporan de retail operat de Auchan România. Pentru a respecta moștenirea proprietății, în cadrul amenajării vor fi expuse modele de epocă ale mărcii, unele chiar produse în perioada interbelică la București.

One United Properties a fost înființată în 2007 de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu. Compania este cunoscută pentru dezvoltarea proiectelor rezidenţiale One Floreasca Lake, One Herastrau Park, One Charles de Gaulle sau One Herastrau Plaza.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO