Cum va oscila prețul XRP în urma aprobării Ripple de furniza servicii către Banca Centrală a Irlandei pentru Ripple? Va ajunge XRP la 1$? (P)

Valoarea monedei XRP a urcat cu 1% în decursul ultimelor 24 de ore, iar creșterea la 0,619473 dolari a survenit în timp ce întreaga piață a criptomonedelor, inclusiv SPONGE V2, a cunoscut astăzi o creștere de 3%.
Ion Dobreanu - vin, 29 dec. 2023, 11:03
Cum va oscila prețul XRP în urma aprobării Ripple de furniza servicii către Banca Centrală a Irlandei pentru Ripple? Va ajunge XRP la 1$? (P)

Sponge V2 se prezintă ca o nouă variantă a lui Sponge V1. Este considerată o versiune actualizată cu o structură de pariere unică și un APY ridicat.

Această creștere a XRP s-a produs în urma declarației conform căreia, Banca Centrală a Irlandei a acceptat Ripple în calitate de furnizor a serviciilor de gestionare a activelor virtuale. Datorită acestei omologări în calitate de VASP (Virtual Asset Service Provider), Ripple a obținut câteva avantaje extrem de profitabile. În acest sens, există posibilitatea ca și prețul pentru SPONGE V2 să înregistreze o creștere.

Acesta va furniza servicii precum: decontare brută în timp real, schimb valutar și rețea de remitențe în toată Uniunea Europeană. Acest mic succes ar putea duce la o popularizare foarte mare a monedei în rândurile investitorilor de pe continentul european. Mai mult decât atât, valoarea de piață a XRP ar putea să se majoreze puternic anul viitor, atingând noi cote.

Cumpără Sponge V2

Care sunt prognozele de preț pentru XRP?

Piața a depășit nivelul de vânzare al monedei virtuale în ultimele săptămâni, astfel se așteaptă o nouă creștere. Media ultimelor 30 de zile arată că prețul a stagnat, și luând în considerare faptul că a fost peste medie de la începutul lunii noiembrie, cel mai probabil prețul va scădea și mai mult înainte de a începe să se majoreze din nou.

Situația se prevede a fi îmbucurătoare, întrucât experții din domeniu, examinând evoluțiile și starea lucrurilor de facto, promit că ne așteaptă un viitor optimist din moment ce vor fi autorizate ETF-urile Bitcoin la începutul anului următor. Piața va profita, fără nici un dubiu, de pe urma autorizațiilor pentru ETF-urile Bitcoin, iar XRP va obține partea sa ca oricare altă monedă virtuală.

Cel mai probabil, acest fapt este un preambul la furnizarea de către Ripple a variatelor servicii ce țin de criptomonede în UE, în condițiile în care viitorul regulament MiCA prevede că societățile autorizate în calitate de VASP într-unul din statele membre a UE pot presta servicii în întregul bloc.

Încă o victorie considerabilă pentru Ripple a fost obținerea licenței din partea Instituției de Plăți Majore (MPI) de la Autoritatea Monetară din Singapore în octombrie a anului curent. Așadar, anul viitor pare a fi foarte promițător pentru Ripple, compania urmând să-și dezvolte în mod considerabil activitatea. Prețul XRP este de așteptat să se majoreze în aceeași perioadă, speculându-se că până în februarie va ajunge la 1$.

Avantajele adăugării de noi monede virtuale cu potențial sporit

În comparație cu alte monede virtuale, XRP va genera profit considerabil în mai mult timp, deoarece Ripple așteaptă la rândul său o înțelegere deplină cu Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare (SEC).

În acest sens, este de așteptat ca mulți investitori să se orienteze spre alte token-uri, în mod deosebit, criptomonede care vor oferi profit în cel mai scurt timp de la investiția inițială. Moneda ce îndeplinește caracteristicile menționate mai sus este SPONGE.

Aceasta s-a remarcat la scurt timp de la lansare, obținând 150 % randament în luna mai a anului curent. Dezvoltatorii SPONGE urmează să lanseze o versiune actualizată a tokenului, care vine la pachet cu un nou model de miză și un joc captivant cu tema SpongeBob, de tip play-to-earn.

SPONGE V2 promite utilizatorilor posibilități unice de câștig. Pentru deținătorii de tokenuri SPONGE, dezvoltatorii recomandă să înceapă miza pentru versiunea nouă, având în vedere că tokenul inițial va fi scos din ecosistem odată ce SPONGE V2 va fi lansat.

De unde pot achiziționa utilizatorii tokenuri SPONGE V2?

Acest proces poate fi realizat pe site-ul oficial SPONGE, unde utilizatorii pot obține un token SPONGE V2 pentru fiecare token SPONGE V1. Mai mult decât atât, SPONGE V2 va furniza un nou model de stocare a tokenurilor, iar utilizatorii care își stochează tokenurile blocate pentru o perioadă cu durata maximă de 4 ani vor beneficia de până la 40 % APY.

Analizând ultimele date, putem conclude că investitorii doresc să ia cu asalt noua monedă meme de pe piață. Pentru a înțelege cât mai profund de unde se trage tot acest entuziasm, trebuie să facem o scurtă incursiune în trecut.

SPONGE V1 a apărut în timpul pieței de urs din luna mai, lansându-se cu o uriașă valoare de piață de 100 de milioane de dolari. În urma acestui succes izbitor, dezvoltatorii au decis să creeze o nouă versiune a tokenului SPONGE V1, adăugând câteva îmbunătățiri.

Utilizatorii pot obține profit de pe urma noului token dacă execută următoarea schemă – cu cât mizează mai multe tokenuri SPONGE V1, cu atât vor câștiga mai multe tokenuri SPONGE V2, iar din moment ce se epuizează stocul de tokenuri SPONGE V1, noul token va deveni disponibil.

Cumpără Sponge V2

Te-ar mai putea interesa și
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale de ATletism de a acorda prime medaliaţilor cu aur la Jocurile......
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus Vladimir Putin nu a ordonat probabil uciderea politicianului ...