1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Cum vor arăta blocurile de lângă Cotroceni construite de austriecii de la Immofinanz

Grupul austriac Immofinanz, cel mai mare investitor pe piaţa imobiliară din România, care s-a listat recent pe Bursa de la Varşovia, se pregăteşte pentru un nou proiect la Bucureşti.

28 mai, 2013 | | ECONOMICA.net

Austriecii de la Immofinanz pregătesc documentaţia necesară pentru obţinerea avizelor de construcţie a unui proiect pe terenul de 5,3 hectare al fostei platforme Ventilatorul din Capitală din sectorul 5, din apropierea intersecţiei de la Răzoare, pe strada Sergent Nuţu Ion, nr. 44, dar şi în apropiere de centrul comercial AFI Palace Cotroceni.

Compania Westfourth Arhitecture este cea care a realizat arhitectura proiectului. 

"Immofinanz Group este deținătorul proiectului, în vreme ce Adama - expert în dezvoltarea rezidențială pentru Immofinanz în România - va fi resposabilă de dezvoltare. Compania se află în etapa obținerii aprobărilor pentru construcție, prin urmare planurile sunt în lucru, iar toate detaliile aferente sunt confidențiale încă", au declarat pentru ECONOMICA.NET, reprezentanții dezvoltatorului.

Pe terenul fostei fabrici se are în vedere construcţia unui ansamblu de locuinţe, compus din nouă clădiri cu întălţimi de 11 etaje, dar şi un corp cu funcţiuni mixte, locuinţe şi birouri, cu spaţii publice la parter. În plus, proiectul va mai avea şi două clădiri cu spaţii de birouri majoritare, cu înălţimi de 12 şi 20 de etaje, se arată în anunţul de invenţie pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

CITEŞTE ŞI Un nou proiect imobiliar pentru Bucureşti: turnuri de 20 de etaje şi 9 blocuri cu locuinţe

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO