1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

After Business

Cupa Mondială din Rusia 2018: Emblema a fost lansată de Blatter la Moscova

Emblema Cupei Mondiale de fotbal din 2018, ediţie care va fi găzduită de Rusia, a fost lansată, marţi seara, de preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal, Joseph Blatter, la Moscova, într-o emisiune de televiziune, transmit agenţiile internaţionale de presă.

29 oct, 2014 | Agerpres

Blatter a precizat că logo-ul va arăta ''inima şi spiritul'' Rusiei, emblema reprezentând trofeul Cupei Mondiale în roşu şi albastru, culori din steagul Rusiei, ornat cu auriu, scrie Agerpres.

Emblema CM 2018 a fost prezentată în cadrul emisiunii ''Urgant Night Show'', redenumită cu acest prilej ''Late Night Mundial'', de către trei cosmonauţi (Maxim Suraev, Elena Serova şi Aleksandr Samokutiaev) de pe staţia orbitală ISS, prin intermediul unei legături video, în prezenţa realizatorului emisiunii, Ivan Urgant, a lui Blatter, a preşedintelui Comitetului Local de organizare, Vitali Mutko, şi a lui Fabio Cannavaro, căpitanul naţionalei Italiei, campioană mondială în 2006.

Apoi, emblema Cupei Mondiale a fost proiectată pe clădirea Teatrului Bolşoi, din Moscova.

Rusia construieşte sau renovează 12 stadioane şi alte 125 de instalaţii sportive pentru Mondialul de peste patru ani, după cum a precizat preşedintele Vladimir Putin.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO