1EUR = 4.7315 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Curtea de Apel Alba Iulia a respins cererea Sindicatului "Noroc Bun” de intervenţie în dosarul CEH Hunedoara

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, joi, apelul depus de Sindicatul "Noroc Bun” în procesul prin care Complexul Energetic Hunedoara a solicitat intrarea în insolvenţă, sindicatul depunând o cerere de intervenţie în dosar, care a fost respinsă iniţial şi de Tribunalul Hunedoara. Decizia de joi a instanţei este definitivă.

26 ian, 2017 | News.ro

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat, joi, pentru News.ro, că instanţa a respins apelul înaintat de Sindicatul "Noroc Bun" împotriva hotărârii Trbunalului Hunedoara care a respins cererea de intervenţie în nume propriu depusă de organizaţia sindicală în dosarul Complexului Energetic Hunedoara.

Muntean a spus că decizia în acest caz este definitivă.

Sindicatul "Noroc Bun" a cerut anul trecut aprobarea intervenţiei în nume propriu în procesul prin care Complexul Energetic Hunedoara a solicitat intrarea în insolvenţă. Cererea organizaţiei sindicale a fost judecată în 19 decembrie, iar Tribunalul Hunedoara a hotărât să o respingă, decizie pe care sindicatul a atacat-o cu apel.

Complexul Energetic Hunedoara a ieşit din insolvenţă, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis în noiembrie să anuleze decizia Tribunalului Hunedoara prin care, în luna iunie a acestui an, a fost deschisă procedura în acest sens, decizia fiind definitivă.

Conform tabelului de creanţe întocmit de către administratorul judiciar, datoriile Complexului Energetic Hunedoara se ridică la 1,43 miliarde lei.

Compania de stat a precizat, la acea dată, că ieşirea din insolvenţă a societăţii nu se datorează îmbunătăţirii situaţiei economice şi financiare, lucru care va genera probleme majore în activitatea curentă.

Producătorul de energie a avertizat că riscă executarea conturilor de către creditori, iar posibila oprire a activităţii societăţii va conduce implicit şi la sistarea furnizării agentului termic necesar încălzirii populaţiei.

La Complexul Energetic Hunedoara lucrează în jur de 6.000 de angajaţi la minele de cărbune Lupeni, Lonea, Livezeni şi Vulcan şi la termocentralele Mintia şi Paroşeni.

viewscnt

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO