1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Cutia cu iPhone-ul din 2020 va fi mai săracă decât de obicei. Căştile şi încărcătorul se vor vinde separat

Apple va include mai puţine accesorii în cutia în care va livra noile iPhone-uri, pentru a reduce cheltuielile şi a încuraja achiziţionarea separată a acestora, scrie News.ro.

29 iun, 2020 | News.ro

Analistul Ming-chi Kuo este convins că, anul acesta, din cutia cu care va fi livrat noul iPhone, vor lipsi două piese importante, care au însoţit mereu smartphone-urile Apple până acum, scrie News.ro.

Compania americană nu va mai include în pachet căştile EarPods. Este o decizie strategică din partea Apple, care încearcă astfel să crească vânzările de AirPods, sperând că utilizatorii se vor îndrepta către unul din modelele de căşti fără fir ale companiei.

De asemenea, iPhone-urile de anul acesta nu vor veni împreună cu adaptorul necesar încărcării, ca până acum, ci doar cu cablul pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a alimenta telefonul de la un PC sau o priză cu USB. Ori pot cumpăra separat un încărcător, adăugând alţi bani la preţul de achiziţie al smartphone-ului.

La fel ca în cazul căştilor, Apple îşi poate rotunji veniturile prin vânzarea separată a încărcătoarelor, scrie News.ro.

Citeşte integral ştirea pe News.ro. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO