Dacă vrei un sejur de lux pe litoral la vară, mergi la bulgari. E mai ieftin decât la noi

O vacanţă de 7 zile, cu all inclusive, la un hotel de 4 stele, în perioada 15 iulie-25 august, te costă între 275 de euro şi 360 de euro, pe litoralul bulgăresc. Dacă vrei o vacanţă cu all inclusive la hotel de 4 stele pe litoralul românesc, ai de ales între ofertele hotelierilor din Mamaia şi Venus, care variază între 366 de euro şi 390 de euro.
Economica.net - sâm, 12 mai 2012, 11:26
Dacă vrei un sejur de lux pe litoral la vară, mergi la bulgari. E mai ieftin decât la noi

Hotelierii bulgari ofertează turiştii care vor o săptămână de vacanţă la hotel de 4 stele, în sistem de all inclusive, cu pachete care costă între 275 de euro şi 360 de euro, în vârf de sezon. Constantin şi Elena, Sunny Beach, Albena sunt câteva staţiuni de pe litoralul bulgăresc care vin cu oferte în intervalul de preţ sus-menţionat, pentru turiştii amatori de vacanţe cu all inclusive, la 4 stele.
În România însă, doar hotelierii din Mamaia şi Venus vin cu pachete similare pentru vacanţa de vară. Adică, doar ei ofertează turiştii cu sejururi de 4 stele, în regim all inclusive. Preţul pentru un astfel de sejur se ridică la 366 de euro, în vârf de sezon, la Mamaia. Dacă vrei să petreci o săptămână la 4 stele în staţiunea Venus, în regim de all inclusive, vei achita 390 de euro. Paradoxal, o săptămână la 5 stele cu all inclusive la Saturn e mai ieftină decât la 4 stele la Venus, în acelaşi regim de masă. Te costă 384 de euro.
Iată, în continuare, o comparaţie între ofertele de vacanţă cu all inclusive la 4 stele pe litoralul bulgăresc şi românesc.

Cât te costă să petreci o săptămână pe litoralul bulgăresc în condiţii de lux.

Un sejur de 6 nopţi într-un hotel de 4 stele din staţiunea Constantin şi Elena te costă 275 de euro, în perioada 15 iulie-25 august. Tariful acoperă 6 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 4 stele din staţiune. Amănunte, aici.

O vacanţă de 6 nopţi într-un hotel de 4 stele din staţiunea Sunny Beach ajunge la 285 euro, între 12 iulie şi 24 august. Preţul include 6 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 4 stele din staţiune. Intră aici pentru detalii.

Tot 285 de euro te costă şi o vacanţă de 7 zile în staţiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria. În preţ intră 6 nopţi cazare cu all inclusive, la un hotel de 4 stele din staţiune. Amănunte, aici.

O vacanţă de 7 zile în Albena ajunge la 360 euro, în intervalul 7 iulie-20 august. Tariful acoperă 6 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 4 stele din staţiune. Detalii, aici.

Doar hotelierii din Mamaia şi din Venus vin cu oferte de all inclusive la 4 stele.

O vacanţă de 7 zile la un hotel de 4 stele din Mamaia depăşeşte 366 de euro (1.614 lei), în perioada 17 iulie-22 august. Tariful acoperă 6 nopţi cazare la un hotel de 4 stele din staţiune şi regim de masă all inclusive. Amănunte, aici.

Dacă vrei să mergi în staţiunea Venus într-o vacanţă de 4 stele cu all inclusive, vei plăti 390 de euro. Astfel că, o vacanţă de 6 nopţi într-un hotel de 4 stele din Venus, în regim all inclusive, te costă 390 de euro, în perioada 15 iulie-20 august. Detalii, aici.

La 5 stele, luxul e mai ieftin pe litoralul autohton.

Dacă vrei un sejur cu all inclusive în condiţii de lux, dar în altă staţiune decât Mamaia şi Venus, poţi opta pentru un hotel de 5 stele din Saturn. O vacanţă de 7 zile aici, în condiţiile antemenţionate, te costă 1.692 lei, adică peste 384 de euro. Tariful este valabil în intervalul 11 iulie-20 august. Pentru mai multe detalii, intră aici.

Vacanţele de 4 stele pe litoralul autohton, fără all inclusive, te costă între 206 şi 300 de euro, de la mijlocul lunii iulie.

Un sejur de 7 zile la Neptun te costă peste 206 euro (910 lei), în perioada 6 iulie-19 august. Tariful acoperă 6 nopţi cazare cu mic dejun. Pentru detalii, intră aici.

Dacă vrei să mergi la hoteluri de 4 stele la Eforie Nord, vei achita 300 de euro pentru un sejur de 7 zile aici, în perioada 18 iulie-24 august. Tariful acoperă 6 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din staţiune. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Virgil Ichim pleacă de la conducerea Allianz-Țiriac Pensii Private începând cu data de 30 aprilie 2024
Virgil Ichim pleacă de la conducerea Allianz-Țiriac Pensii Private începând cu data de 30 aprilie 2024
Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă de la conducerea companiei începând cu data de 30 aprilie 2024, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către......
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila, distribuitorul pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, a finalizat tranzacția ...
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași (ATB) vrea să își crească productivitatea cu 25% până în 2030 cu ajutorul accelerării procesului ...
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
BAT și Philip Morris România salută decizia Ministerului de Finanțe de a face public proiectul de Ordonanță de Urgență ...