Dacia a lansat o ediţie specială Duster, cu sistem de asistenţă video la parcare şi Wi-Fi on-board

Dacia a lansat miercuri ediţia specială 'Dacia Duster Connected by Orange', la un preţ începând de la 15.400 euro (cu TVA), destinată exclusiv clienţilor români, noul model fiind echipat în premieră cu sistemul de asistenţă video la parcare şi cu un dispozitiv Wi-Fi on-board, transmite Agerpres.
Economica.net - mie, 28 oct. 2015, 19:29
Dacia a lansat o ediţie specială Duster, cu sistem de asistenţă video la parcare şi Wi-Fi on-board

Imaginile captate de camera video dispusă în spatele maşinii sunt proiectate pe ecranul sistemului de navigaţie multimedia MediaNav, uşurând astfel sarcina şoferului în timpul manevrelor efectuate în marşarier.

Dezvoltat în colaborare cu Orange România, noua versiune din gama Duster se adresează clienţilor care îşi doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile chiar şi atunci când se află la volanul maşinii.

Ediţia specială Dacia Duster Connected by Orange este echipată cu un dispozitiv Wi-Fi on board care asigură permanent accesul la internet. Datorită acestui hot spot, clienţii au posibilitatea de a naviga pe net şi de a rămâne în permanenţă conectaţi la mediul online, la viteză 4G.

Sistemul dezvoltat Orange România permite conectarea a până la 10 dispozitive Wi-Fi simultan, la un trafic lunar de 12 GB inclus, timp de doi ani.

Duster Connected by Orange beneficiază de elemente de design menite să accentueze stilul robust şi modern al SUV-ului Dacia – noile jante de aluminiu de 16 inchi Noir Diamanté, ornamentele cu aspect de crom satinat şi carcasele oglinzilor exterioare ‘Dark Metal’, care contrastează cu noua nuanţă a caroseriei Vert Altai. Interiorul beneficiază de o tapiţerie textilă nouă, de volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele şi de scaune faţă încălzite.

Sistemul MediaNav care echipează ediţia specială Duster Connected by Orange dispune de o interfaţă modernă, cu afişaj color, care asigură un acces rapid şi intuitiv la funcţiile sale. Datorită sistemului Bluetooth, aceasta permite ascultarea, în audio-streaming, a fişierelor audio înregistrate pe smartphone.

Ediţia specială Dacia Duster propune o gamă de motorizări moderne, Euro 6, disponibile atât pentru versiunile 4×2, cât şi 4×4 – propulsorul pe benzină 1.6 16V, care dezvoltă o putere de 114 CP şi propulsorul diesel 1.5 dCi de 109 CP. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Stop & Start. În plus, funcţia Eco Mode permite şoferului să adopte un stil de condus economic, care îi va permite să diminueze consumul de carburant.

Modelul Dacia Duster Connected by Orange poate fi comandat, din această săptămână, în întreaga reţea comercială Dacia din România. Preţurile variază între 15.400 de euro, pentru versiunea 4×2, echipată cu motorizarea pe benzină 1.6 16V, de 114 CP, şi 19.100 de euro pentru versiunea 4×4, echipată cu motorul diesel 1.5dCi de 109 CP.

De la lansarea sa, în 2010, Duster a fost vândut, până la sfârşitul lunii septembrie 2015, în aproape 800.000 de exemplare, din care peste 760.000 de unităţi au fost livrate pe pieţele internaţionale. Principalele destinaţii de export ale modelului Duster sunt Franţa – 205.000 unităţi, Germania – 95.000 unităţi, Italia – 85.000 unităţi, Spania – 45.000 unităţi, Belgia – 35.000 unităţi, Marea Britanie – 20.000 unităţi. În prezent, peste 35.000 de vehicule Duster circulă pe străzile României.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Guvernul scumpește benzina și motorina, de la 1 ianuarie. Cresc accizele, cu cât vei plăti în plus
Guvernul scumpește benzina și motorina, de la 1 ianuarie. Cresc accizele, cu cât vei plăti în plus
Ministerul Finanțelor a publicat noile accize care vor fi plătite în anul 2022, iar cele la carburanți au parte de o ...
Corina Creţu: Salariul minim în România ar ajunge la 3.500 de lei dacă s-ar aplica indicatorul de 60% din salariul mediu brut
Corina Creţu: Salariul minim în România ar ajunge la 3.500 de lei dacă s-ar aplica indicatorul de 60% din salariul mediu ...
Corina Creţu, membru supleant în Comisia pentru ocuparea forţei de muncă şi afaceri sociale a Parlamentului European, ...
5 mari retaileri s-au întâlnit astăzi cu oficialii ANPC. Menținem un nivel constant al controalelor, anunță instituția
5 mari retaileri s-au întâlnit astăzi cu oficialii ANPC. Menținem un nivel constant al controalelor, anunță instituția
Cinci dintre cei mai mari retaileri alimentari, toți cu acționariat german, respectiv Kaufland, Lidl, Penny, Selgros și ...