1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

News

Dacia a lansat modelul Duster Black Edition în Marea Britanie

Producătorul auto român Dacia a lansat pe piaţa din Marea Britanie Duster Black Edition, versiunea îmbunătăţită a SUV-ului care se vinde de la preţul de 17.575 lire sterline, transmite site-ul inautonews.com.

22 iul, 2013 | Mediafax

Modelul Duster Black Edition lansat pe piaţa britanică celebrează ediţia din 2013 a Festivalului Vitezei de la Goodwood şi va concura cu noul SUV low-cost al Nissan.

Dacia a anunţat că Duster Black Edition se bazează pe modelul Ambience dCi 110 4×2, dispune de un sistem multimedia Kenwood, Bluetooth, DAB radio şi sistem de navigaţie Garmin.

Dacia Duster Black Edition este disponibil pentru comenzi în Marea Britanie de la preţul de 17.575 lire sterline.

Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) a anunţat recent că Marea Britanie a fost singura din marile pieţe auto europene care a înregistrat creştere în iunie, de aproximativ 13,4%. În Uniunea Europeană, cererea pentru maşini noi a scăzut luna trecută cu 5,6%, ajungând la 1.134.042 unităţi, cel mai mic nivel din ultimii 17 ani.

Vânzările de autoturisme Dacia au înregistrat în iunie cel mai semnificativ avans din Europa, iar cota de piaţă a companiei s-a majorat de la 2% la 2,5%.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO