Dacia Duster facelift va avea două ediții limitate în următoarele luni

Abia lansat pe piață, SUV-ul Dacia Duster în variantă facelift va fi pus la dispoziția clienților cu două ediții speciale care se vor alătura ofertei comerciale deja cunoscute.
Robert Stan - Dum, 29 aug. 2021, 21:58
Dacia Duster facelift va avea două ediții limitate în următoarele luni

Cu ocazia testului internațional desfășurat în Franța pentru modelul Dacia Duster facelift, oficialii mărcii au confirmat pregătirea a două ediții speciale care vor intra în ofertă în următoarele luni.

Prima ediție specială, denumită Dacia Duster Urban, va fi dedicată exclusiv pieței din România. Dana Copaciu, brand manager Dacia, a anunțat în timpul testului din Franța la care a luat parte și Economica.net că începând cu 1 septembrie clienții care doresc un model Duster pot opta, pe lângă oferta comercială care include versiunile Essential, Comfort și Prestige, pentru ediția specială Urban.

Dacia Duster Urban, ediție specială dedicată exclusiv pieței din România, va disponibilă pentru versiunile Comfort și Prestige cu motoarele ECO-G 100 și TCe 150, primul completat de o cutie manuală, iar cel de-al doilea de una automată. Pe lângă aceste opțiuni, clienții vor putea alege între culorile Orange Arizona și Noir Nacre, iar ca bonus vor găsi în portbagajul mașinii o trotinetă electrică a cărei autonomie atinge 30 km, iar viteza maximă este de 25 km/h.

Ediția specială, care va disponibilă în doar 1.000 de exemplare, va purta logo-ul Urban pe rama portierelor din față și pe pragurile interioare. Prețurile Dacia Duster Urban vor începe de la 16.140 de euro ((13.900 cu subvențiile pentru Rabla).

Ediție specială Extreme

Pe lângă ediția specială Urban, strict dedicată României, Christophe Lavauzelle, directorul de comunicare al Dacia, a anunțat și Extreme, o altă ediție specială care va fi disponibilă pe toate piețele din Europa, inclusiv România, în cursul anului viitor.

Pornind de la versiunea Prestige, Dacia Duster Extreme va fi disponibilă în culori precum Glacier White, Pearl Black, Comet Gray, Iron Blue și Arizona Orange sau chiar o culoare exclusivă care poartă numele Urban Grey. La acestea se adaugă jante de culoare neagră.

În interior vehiculul prezintă inserții portocalii discrete atât în exterior (grila frontală, oglinzi laterale, șinele de pe plafon și hayon) cât și în interior (gurile de aer, panourile ușilor și consola centrală). În plus, tapițeria va avea cusături portocalii.

În privința echipamentelor disponibile, Dacia Duster Extreme va oferi tot ce include și varianta de top, Prestige (aer condiționat automat, sistem Media Nav cu ecran tactil de 8 inch, Apple CarPlay și Android Auto.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Program de guvernare: USR propune desfiinţarea Inspectoratelor şcolare
Program de guvernare: USR propune desfiinţarea Inspectoratelor şcolare
USR propune în programul de guvernare al Cabinetului Cioloş desfiinţarea Inspectoratelor şcolare şi mutarea centrului ...
INACO: România urcă 3 poziţii în clasamentul competitivităţii, dar pică 4 locuri în clasamentul global al competitivităţii digitale
INACO: România urcă 3 poziţii în clasamentul competitivităţii, dar pică 4 locuri în clasamentul global al competitivităţii ...
România urcă 3 poziţii în clasamentul competitivităţii, dar pică 4 locuri în clasamentele globale ale competitivităţii ...
Program de guvernare: USR propune aplicarea „Zero taxe pe salariul minim”
Program de guvernare: USR propune aplicarea „Zero taxe pe salariul minim”
Propunerea USR de program de guvernare include reducerea impozitării muncii prin aplicarea "Zero taxe pe salariul minim", ...