1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Dacia face angajări. Vezi pe ce posturi

Dacia face angajări în această perioadă la Mioveni. Candidaţii selectaţi pentru aceste posturi vor primi salarii competitive, tichete de masă, vor fi instruiţi pe banii companiei iar lista beneficiilor poate continua. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET ce posturi sunt vacante în această perioadă la Dacia şi cum ofertează angajatorii candidaţii interesaţi de o carieră la Dacia.

26 sep, 2012 | ECONOMICA.net

ECONOMICA.NET scria ieri că industria auto e campioană la creşteri salariale medii în anul 2012, în România. În acest sector salariile au urcat, în medie, cu 8%, faţă de cele din 2011, potrivit ediţiei de anul acesta a studiului salarial şi de beneficii PayWell, derulat de echipa de consultanţă în resurse umane a PwC România, unul dintre studiile de referinţă despre politicile de remunerare ale companiilor care activează în România. 

Lista poziţiilor pentru care Dacia face recrutări în această perioadă


Dacia recrutează acum la Mioveni pe postul de inginer mecanic – specialist Scule Aşchietoare. Candidatul ideal e absolvent de studii superioare tehnice, Specializarea Tehnologia Construcţiilor de Maşini, are cunoştinţe în domeniul metodelor tehnologice de uzinaj şi control danturi, are cunoştinte de desen tehnic şi cunoştinţe de limba franceză. Mai multe detatii găsiţi aici.


Dacia mai angajează la Mioveni şi un inginer Metode - specialist Procese de Tratamente Termice. Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de studii superioare tehnice, Specializare Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, ai cunoştinţe de tratamente termice, experienţă în uzinaj şi tratamente termice, precum şi cunoştinţe de limba franceză sau de limba engleză. Detalii, aici.


Dacia mai caută în această perioadă şi un şef echipă mentenanţă la Mioveni. Dacă eşti absolvent de studii superioare al unei dintre specializările următoare: Tehnologia Construcţiilor de Maşini, Mecatronică, Automatică, Electronică, ai cunoştinţe tehnice solide, inclusiv despre Maşini Comandă Numerică, dovedeşti capacitate de analiză şi decizie, ai abilităţi de comunicare şi cunoştinţe de limba franceză, atunci ai şanse mari să fii recrutat pentru acest post. Amănunte, aici.

Ce se oferă la angajare la Dacia

Candidaţii selectaţi să performeze pe posturile antemenţionate vor primi la angajare un pachet de beneficii competitiv: servicii medicale preferenţiale, tichete de masă şi salariu motivant, spun recrutorii în anunţurile de recrutare. Mai mult, angajatorii promit programe de training lingvistic,  de training de specialitate şi de gestiunea carierei pentru candidaţii selectaţi pentru aceste posturi.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO