1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

News

Dacia și-a prezentat noul model Spring, care are o motorizare 100% electrică VIDEO

Compania Dacia a prezentat astăzi pe pagina sa de Facebook și pe site-ul oficial imagini cu noul model Spring, care este dotat cu o motorizare 100% electrică.

15 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Potrivit informațiilor furnizate de compania auto, acest model este dotat cu o baterie de 26,8 kWh,  care îi permite obținerea unei autonomii de 230 km WLTP (Ciclul complet WLTP este standardizat. Include 57% parcurs urban, 25% parcurs interurban și 18% autostradă.). Astfel șoferii au posibilitatea ca în oraș să se deplaseze timp de până la șase zile fără să fie nevoiți să încarce bateria mașinii.Noul Spring Electric poate să fie încărcat acasă, la o priză obișnuită sau sau un Wallbox (care poate să fie instalată doar de un specialist autorizat) în 4 ore și 27 de minute. Cu încărcătorul CC (disponibil opțional), șoferii au posibilitatea să încarce bateria până la 80% în numai 50 de minute, la o stație de încărcare rapidă.

 
Această marcă Dacia are design nou, cu bare de pavilion, jante de 14”, din aliaj ușor, cu aspect diamantat, scut de protecție spate și gardă mare la sol. Noul Spring Electric îmbină agilitatea unui vehicul de oraș cu robustețea unui SUV și se remarcă prin aspectul modern.

Dacia Spring Electric este compactă, dar este și spațiosă, cu 4 locuri generoase și un interior modular. De asemenea, oferă cel mai mare volum de încărcare din clasa să, cu un portbagaj spațios (280 l) și banchetă spate rabatabilă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO