1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

News

Cum arată noua Dacie, înlocuitorul Loganului GALERIE FOTO

Au apărut primele imagini cu înlocuitorul Loganului. Noul sedan va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris

17 sep, 2012 | ECONOMICA.net

Pe lângă diferenţele de design faţă de generaţia actuală Logan, noua berlină de la Dacia aduce noutăţi şi în ceea ce priveşte tehnologia, scrie Automobile Magazine. Motorizarea diesel beneficiază de sistemul Stop & Start, iar uunl dintre propulsoarele pe benzină este supraalimentat, este de 0,9 litri, are doar trei cilindri şi dezvoltă 90 de cai putere.

În ceea ce priveşte planşa de bord, francezii spun că aceasta este reconfigurată total. Noua Dacia vine cu sistemul Media Nav, deja prezent pe monovolumul Lodgy, un touch screen cu de şapte inci cu mai multe funcţii: radio, media, telefon, harta, navigaţie şi reglaje. Noul model Dacia se va asambla la uzina de la Mioveni.

Imaginile au fost publicate de Automobile Magazine.

Dacia Logan a intrat în fabricaţie în 2004 înlocuind  modelul Solenza. Logan se asamblează în România, Rusia, Maroc, Brazilia, Columbia, Afria de Sud, Iran şi India. În funcţie de piaţa pe care este comercializat, Logan este vândut sub numele de Renault Logan, Nissan Aprio, Mahindra Verito, Renault Tondar 90 şi Lada Largus.

În primul trimestru din 2012, Loganul a fost bătut pe piaţa din România de Dacia Duster. Pe de altă parte, exportul din gama Dacia Logan s-a dublat faţă de primul trimestru al anului trecut.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO