1EUR = 4.8415 RON

News

Dacia testează un prototip Logan Sport cu motor Euro 6

DACIA LOGAN SPORT Dacia testează un concept Logan cu motor Euro 6. Prototipul "poartă" un camuflaj pe masca radiatorului şi pe faruri. Imaginile au fost publicate de autoevolution.com. Credit foto - Carpix

17 oct, 2014 | autoevolution.com

Modelul Logan nu va beneficia probabil prea devreme de un facelift, dat fiind că actuala generaţie a fost lansată pe piaţă de doar doi ani, dar, cum reglementările europene o vor impune, maşina va trebui să vină cu motorizări din noua clasă de poluare euro 6.

Cei de la Autoevolution spun că, deşi e greu de anticipat ce noi motorizări va avea maşina, sub capota Loganului am putea vedea propulsorul pe benzină 1.2 Tce, ce dezvoltă 125 de cai putere. Pentru un Logan cu alură sportivă, acest nou motor ar fi de fapt un succesor firesc al motorului clasic de 1,6 litri şi 16 valve, care echipează generaţia anterioară şi care dezvoltă 105 cai.

Cu acest nou motor, Dacia va mai marca o surpriză: această versiune de Logan va fi prima care va accelera, de la 0 la 100 km/h, în mai puţin de 10 secunde. Încă un motiv pentru ideea de Logan Sport: pe roţile din spate frânele sunt pe disc, o noutate pentru Logan.

Sursa foto autoevolution.com/ Credit foto: Carpix

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO