1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Dacia opreşte încă două zile producţia: 100 mil. euro se "şterg" din conturile companiei

Automobile Dacia, a doua companie ca mărime din România şi cel mai mare ex­portator local, va opri pentru două zile producţia la uzina de la Mioveni, la finele acestei luni, din cauza unor probleme de aprovizionare, după ce în intervalul 18 - 19 iunie fabricaţia a fost oprită pe fondul reducerii comenzilor.

22 iun, 2012 | ZF

"Uzina Vehicule Dacia va opri fabri­caţia de vehicule în zilele de 25 şi 26 iunie. Oprirea este cauzată de dificultăţi de aprovizionare în urma grevei care a avut loc la furnizorul Sealynx din Franţa. Sectoarele care nu fac parte din fabricaţia de vehicule îşi vor adapta activitatea în funcţie de comenzi şi de acţiunile programate. În ziua de 2 iulie se va lucra normal", au declarat oficialii din cadrul Direcţiei de comunicare a Automobile Dacia.

Sealynx furnizează către Dacia ele­mente de etanşeizare, realizate din cauciuc, scrie ZF.

Astfel, numărul zilelor în care producţia Dacia a fost oprită anul acesta creşte la şase, luând în calcul şi datele de 30 martie şi 2 aprilie, când, tot pe fondul reducerii co­men­zilor, uzina şi-a oprit producţia. O pro­ble­mă cu furnizorii a determinat şi anul tre­cut oprirea producţiei între 22 aprilie şi 2 mai. Citeşte mai mult pe ZF

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO