1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

News

Dacia prezintă şase modele "Ediţie Specială" la Salonul auto de la Geneva GALERIE FOTO

Dacia va lansa o ediţie limitată a fiecărui model din gamă, pentru a marca astfel aniversarea a 10 ani de prezenţă pe piaţa vest-europeană, potrivit unui comumicat al grupului francez Renault.

18 feb, 2015 | ECONOMICA.net

Modelele din gamă care vor fi oferite publicului în ediţie limitată sunt Sandero, Duster, Lodgy, Dokker, Logan şi Logan MCV, de fapt toată gama Dacia cu excepţia modelelor Sandero Stepway şi Dokker Van.

Noile modele vor păstra identitatea mărcii Dacia, dar vor fi mai bine echipate. Culoarea va fi Cosmos Blue, cea definitorie pentru marcă, iar albastrul se va regăsi şi în interior. Dincolo de jantele de aliaj cu astept metalic sau de versiunea de echipare de top (climă, volan îmbrăcat în piele, tempomat, etc.) noua ediţie limitatată va veni cu un nou sistem multimedia şi de navigaţie, denumit Dacia MEDIA NAV Evolution. Un touch screen color mai mare, cu noi funcţii, printre care posibilitatea de control prin smartphone, conexiunea Bluetooth,  sau afişarea alertelor şi a informaţiilor din trafic.

Motorizarea va fi aceeaşi ca pe modelele actuale, la fel şi tracţiunea: Dacia Duster va fi oferită, în această ediţie aniversară, şi în versiunea 4x4.

Maşinile vor fi prezentate publicului la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, care va avea loc în perioada 5-15 martie.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO