1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Dacia România şi-a făcut pagina de Facebook şi canal pe Youtube

Începând cu luna august, fanii mărcii Dacia îşi pot da întâlnire în fiecare zi, în mediul virtual. Dacia şi-a lansat recent pagina locală de Facebook dedicată cu prioritate publicului din România (www.facebook.com/DaciaRomania), propriul său canal Youtube (www.youtube.com/officialdaciaromania), dar şi un cont dedicat pe site-ul Pinterest (www.pinterest.com/daciaromania).

11 sep, 2012 | ECONOMICA.net

În mai puţin de o lună de la data creării paginii locale Facebook „Dacia România”, peste 16 000 de utilizatori s-au declarat fani ai mărcii româneşti. Dacia a ales să fie prezentă pe platformele de social media pentru a fi mai aproape de clienţii săi, pentru a le asculta opiniile şi a crea un dialog real cu cei interesaţi de brandul şi de produsele sale. Dacia doreşte ca pagina sa de Facebook să contribuie la formarea unei comunităţi în jurul mărcii.

Partenerul Dacia în crearea unei identităţi specifice pe canalele de social media este agenţia Xplain. Aceasta va coordona şi va dezvolta strategia sa de comunicare şi prezenţa brandului pe platformele de socializare. Scopul comun al celor doi parteneri este ca marca românească să-şi consolideze poziţia de lider în comunicarea online pe segmentul său, implicându-se constant în conversaţiile tuturor celor interesaţi de universul Dacia.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO