Dacia Spring poate fi achiziționată cu livrare rapidă pentru prima dată de la lansare

Cei care își doresc un vehicul electric Dacia Spring nu mai sunt nevoiți să aștepte luni bune pentru a intra în posesia acestuia. Pentru prima dată de la lansarea modelului acesta este disponibil cu livrare rapidă.
Robert Stan - lun, 30 ian. 2023, 22:12
Dacia Spring poate fi achiziționată cu livrare rapidă pentru prima dată de la lansare

Marca Dacia a pregătit o surpriză clienților săi la început de 2023. Doritorii de Dacia Spring pot achiziționa modelul din stoc cu livrarea rapidă. Cu câteva condiții, desigur.

Încă de la debutul comenzilor, în martie 2021, primul vehicul electric al mărcii Dacia, Spring, a avut un timp de livrare care, în anumite perioade, a depășit șase sau chiar opt luni. Chiar și după demararea comenzilor pentru varianta facelift, în pe 16 ianuarie 2023, timpul de livrare a rămas una dintre temele de luat în calcul pentru orice potențial client.

Ei bine, de săptămâna trecută, cei care își doresc un model Dacia Spring cu livrare în doar câteva zile au această posibilitate grație unui lot suplimentar de mașini ajuns pe piața din România.

Oficialii Dacia au explicat pentru LifeNews.ro că „pe fondul ameliorării capacității de aprovizionare (n.n. – pentru Dacia Spring) au fost disponibile volume suplimentare pentru România. La acestea se adaugă și câteva eliberări de vehicule cauzate de lipsa notelor de înscriere în programul Rabla Plus 2022 sau de tranziția unor clienți către versiunea cu noua identitate de marcă”.

Cei care își doresc un astfel de model cu livrare rapidă nu trebuie decât să intre pe site-ul mărcii și să acceseze zona destinată vânzărilor online. Acolo vor descoperi oferte punctuale pentru modele Dacia Spring noi cu prețuri de 21.100 de euro (10.549 de euro prin programul Rabla), respectiv 21.550 de euro (10.774 de euro prin programul Rabla).

Direcția de Marketing Dacia a confirmat atât disponibilitatea Spring, ca și a altor modele ale mărcii, cu livrare rapidă, explicând că numărul unităților existente fluctuează. Specific pentru unitățile Dacia Spring disponibile cu livrare rapidă, oficialii mărcii au menționat că „în acest moment vorbim despre aproximativ 150 de unități”.

Desingur, așa cum spuneam, pentru a cumpăra un Spring cu livrare imediată trebuie să acceptați o condiție. Aceea de a intra în posesia unui model nou, dar produs anterior trecerii la varianta facelift. Prin urmare vehiculele disponibile acum pe site nu au noua identitate vizuală.

Diferența dintre cele două prețuri menționate mai sus este dată de existența sau nu în dotarea mașinii a adaptorului pentru încărcare rapidă DC 30kW. Asta chiar dacă toate modelele disponibile sunt în versiunea Comfort Plus.

Este important de menționat însă că, în viitor, există posibilitate ca Dacia să ofere cu livrare rapidă și modele facelift. „În acest moment nu există pe stoc versiuni Spring cu noua identitate de marcă. Însă, așa cum precizam mai devreme, pe fondul ameliorării capacitații de aprovizionare, sperăm ca în curând să putem oferi clienților din România și această versiune cu livrare rapidă. Spring rămâne un model extrem de atractiv pentru clienții din România, dovada stau cele peste 11.000 de vehicule livrate deja către clienţii din țara noastră”, au declarat oficialii Dacia.

Te-ar mai putea interesa și
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a primit comenzi ferme pentru 75.723 de unităţi din primul său automobil electric, denumit SU7, prescurtarea de la Speed Ultra 7, şi vrea să livreze......
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului ...
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...