1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Dafora Mediaş şi-a restructurat toate contractele de credit şi de leasing

Compania Dafora din Mediaş (DAFR), controlată de omul de afaceri Gheorghe Călburean, şi-a restructurat toate contractele de credit şi de leasing, prin diminuarea obligaţiilor de plată lunare pentru o perioadă de un an, concomitent cu asumarea adoptării unor măsuri de restructurare financiară.

27 dec, 2013 | ECONOMICA.net

Acordul a fost încheiat luni, potrivit datelor Dafora transmise vineri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Finanţatorii companiei sunt Banca Transilvania, BCR, BRD, Bancpot, Royal Bank of Scotland, Alpha Bank, Volksbank, ERD Leasing, BT Leasing Transilvania, BCR Leasing şi NBG Leasing.

Reprezentanţii companiei nu au putut fi contactaţi pentru informaţii privind valoarea obligaţiilor către creditori.
Potrivit informaţiilor financiare ale Dafora, la sfârşitul lunii septembrie compania avea împrumuturi şi datorii legate de leasing financiar în valoare totală de 100,7 milioane de lei (22,8 milioane de euro).

Dafora execută servicii de foraj onshore pentru petrol, gaze naturale şi ape geotermale, lucrări de probe producţie şi workover, dar şi servicii de mentenanţă şi transport pentru echipamentele de foraj.
Călburean controlează 49,96% din acţiunile Dafora. Alți acţionari cumulează 36,22% din capitalul companiei, iar firma Foraj Sonde Craiova, deţinută de oamenii de afaceri Marius şi Emil Cristescu, are 13,81% din titluri.

Acţiunile Dafora se tranzacţionează vineri la BVB la preţul de 0,027 lei, în creştere cu 0,37%. Compania are o capitalizare 26,9 milioane de lei (6 milioane de euro).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO