1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Daimler negociază cu Renault colaborarea la construcţia unui vehicul comercial

Daimler şi Renault negociază o colaborare la construcţia unui vehicul comercial, în cadrul unei posibile extinderi a unui parteneriat existent între cei doi producători auto, transmite Bloomberg.

30 apr, 2013 | Mediafax

"Ne aflăm în faza de început a discuţiilor cu Renault. Nu a fost luată vreo decizie referitoare la posibilele centre de producţie", a declarat Uta Leitner, purtător de cuvânt al Daimler.

Raluca Barb, purtător de cuvând al Renault, a confirmat discuţiile.

Cei doi producători auto colaborează deja la fabricarea unui vehicul de marfă, comercializat de Mercedes sub numele de Citan, iar de Renault sub denumirea Kangoo.

Colaborarea, care include şi Nissan Motor, partenerul Japonez al Renault, a început în 2010, cu construcţia unui autoturism cu patru locuri pentru brandul Smart al Daimler.

Daimler şi Renault au refuzat să comenteze informaţii apărute în La Tribune, potrivit cărora la o fabrică Renault din Franţa ar putea fi produse vehicule sub brand Mercedes-Benz.

Renault vrea să îşi crească utilizarea capacităţii de producţie, în încercarea de menţinere a profităţii, pe fondul declinului pieţei europene.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO