1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Dan Costescu: Este vital să se continue procesul de privatizare în cazul CFR Marfă, dar nu cu orice preţ

Procesul de privatizare a companiei CFR Marfă trebuie continuat, dar nu cu orice preţ, modul în care se va face acest lucru urmând să fie decis după o analiză a situaţiei acesteia, a afirmat, luni, ministrul propus al Transporturilor, Dan Costescu, la audierile din comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, potrivit Agerpres.

16 noi, 2015 | Agerpres

'La CFR Marfă este vital să se continue procesul de privatizare, dar nu cu orice preţ. Nu putem să ne batem joc, să dăm o companie care este acum pe pierdere sau poate putem să facem asta, dar după o analiză. Va trebui să vedem în ce stadiu este compania, să facem o evaluare şi să decidem, împreună cu colegii, cu care dintre metodele propuse - cu investitor strategic, IPO la bursă - vom merge mai departe. Este una dintre priorităţile noastre', a spus Costescu.

La concluzia senatorului Cristiana Anghel: 'Deci, nu vreţi cu tot dinadinsul să scăpaţi de ea, asta contează!', noul şef de la Transporturi a răspuns: 'Nu cu orice preţ'.

CFR Marfă, cel mai mare operator feroviar de marfă din România, a raportat, anul trecut, o cifră de afaceri de 212 milioane euro şi o cotă de piaţă de 54,8%. În primele şapte luni, compania a înregistrat pierderi de peste 20 de milioane de lei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO