1EUR = 4.8747 RON | Bucureşti 14 º

Companii

Dan Diaconescu: Vreau să semnez astăzi contractul pentru preluarea acţiunilor Oltchim

Câştigătorul licitaţiei pentru vânzarea acţiunilor statului la Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT), Dan Diaconescu, a declarat că vrea să semneze luni, 24 septembrie, contractul cu OPSPI şi că banii să intre imediat în conturile companiei, pentru plata salariilor şi asigurarea capitalului de lucru.

24 sep, 2012 | Mediafax

"Vreau să semnez astăzi contractul, dacă şi Guvernul vrea", a spus Diaconescu la intrarea în sediul Ministerului Economiei.

La rândul său, şeful Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, a declarat că este pregătit ca semnarea contractului să aibă loc luni.

Ambii se află, la ora transmiterii ştirii, la sediul Ministerului Economiei.

Diaconescu şi Vulpescu aveau vineri, după licitaţie, opinii diferite privind momentul semnării contractului. Astfel, şeful OPSPI îi comunicase lui Diaconescu că speră să semeneze luni contractul, dar câştigătorul licitaţiei spunea că trebuie să studieze acordul, fără să ofere un termen concret pentru semnare.

Diaconescu a câştigat licitaţia pentru preluarea a 54,8% din acţiunile Oltchim, după ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO