1EUR = 4.8372 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Expansiunea reţelei Altex de showroom-uri a luat sfârşit: se vor face investiţii doar în reamenajări de magazine și online

Altex România, cel mai mare retailer de produse electronice și IT&C,  va investi 3-4 milioane de euro, dar nu pentru creşterea numărului de magazine, ci pentru relocări sau reamenajări.

20 noi, 2014 | ECONOMICA.net

“Există o direcție clară în care investim în locațiile existente, cu atât mai mult cu cât ele au trecut o probă a timpului. Avem un istoric de vânzări și bazându-ne pe aceasta avem un comportament al clientului care este un factor decisiv în investițiile noastre”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Dan Ostahie, CEO-ul Altex.

Potrivit acestuia,  în principiu numărul de magazine nu va mai crește, dar vor exista relocări și reamenjări și un focus important pentru dezvoltarea platformei online.

“Bugetul de ridică la 3-4 milioane de euro pe care îl folosim pentru relocări sau reamenajări atât online cât și offline”, a mai spus Ostahie.

În acest moment rețea de magazine Altex România numără 90 de magazine fizice dintre care 16 sub brandul Media Galaxy și două magazine online, www.altex.ro și www.mediagalaxy.ro .

Recent, Altex România a redeschis magazinul Media Galaxy din Băneasa Shopping City în urma unei investiții de 1 milion de euro, magazin ce aduce cele mai mari vânzări din rețea și o suprafață de 3.500 de mp.

Pentru anul acesta Altex România estimează vânzări de 300 de milioane de euro,  nivel de business egal cu anul 2008 când piața de retail a fost la cea mai înaltă valoare.

Vânzările din online reprezintă în acest moment 10% din totalul vânzărilor Altex, urmând ca de anul viitor să ajungă la o pondere de 20%.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO