1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Imobiliare

Dan Pascariu cumpără NEPI prin Garsol Limited

Garsol Limited, unul dintre vehiculele de investiţii acţionare la compania imobiliară a New Europe Property Investments (NEPI) a cumpărat acţiuni ale acesteia în valoare de peste 460.000 de euro. Preşedintele consiliului de supraveghere al UniCredit Ţiriac Bank, Dan Pascariu, este acţionar al Garsol şi preşedinte non executiv al NEPI.

21 iun, 2012 | Adrian Ionescu | ECONOMICA.net

Tranzacţia s-a făcut marţi, la un preţ de 3,5 euro, în afara burselor la care NEPI este tranzacţionat, potrivit unui raport trimis şi la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

La Bucureşti, ultimul preţ al New Europe Property Investments (NEPI) a fost de 15,7 lei/acţiune, adică peste 3,51 euro.

În calitate de preşedinte non-executiv al NEPI,  Dan Pascariu a încasat anul trecut peste 27.600 de euro (2.300 de euro lunar). Indemnizaţia bancherului a scăzut cu circa 20%, faţă de 2009, de când ocupă funcţia respectivă.

Fond de investiţii NEPI are active de peste 425 de milioane de euro pe piaţa autohtonă. Cele mai importante sunt clădirile  de birouri Floreasca Business Park din Bucureşti şi City Business Center din Timişoara, dar şi  centrele comerciale Promenada Brăila şi Iris Piteşti.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO