1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Şova: Nu vreau să acopăr găurile financiare ale Metrorex din creşterea tarifului de călătorie

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a declarat, marţi, că nu este de acord cu semnarea ordinului de majorare a tarifului de călătorie cu metroul, înainte de a face o verificare a situaţiei financiare a Metrorex, pentru că nu vrea să acopere găurile financiare ale Metrorex din creşterea tarifului de călătorie.

25 mar, 2014 | Agerpres

'Nu pot să semnez. Vreau să spun că au venit cu acest ordin la semnat chiar şi în zilele de interimat şi nu am fost de acord cu semnarea lui pentru că orice creştere de tarif are efecte sociale foarte clare. Nu pot să fiu de acord cu creşterea tarifului înainte să verific situaţia financiară a Metrorex, motivele pentru care a făcut un buget cu 80 de milioane (n.r. lei) pierderi, înainte să văd care sunt găurile pe unde se pierd bani la Metrorex. Nu vreau să acopăr găurile financiare ale Metrorex din creşterea tarifului de călătorie', a declarat Dan Şova, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, ministrul a spus că Metroul rămâne la Ministerul Transporturilor, dar nu exclude posibilitatea acestui transfer în cazul în care va exista o decizie politică în acest sens. Dan Şova a mai adăugat că există fonduri pentru realizarea magistrala 5 de metrou.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO