1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Dana Constantinescu este prima româncă numită director general la GSK România

Începând cu 1 aprilie 2018, Dana Constantinescu este primul român numit director general la GSK România. Dana preia această poziţie de la Andre Vivan da Silva care a fost promovat anul acesta vicepreşedinte şi Cluster Area Director pentru GSK Europa de Sud-Est.

Constantinescu a fost promovată în poziţia de director general la GSK România din cea de Corporate Affairs, Communication and Vaccines Director, funcţie ocupată începând din februarie 2017.

Dana a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti şi este de formaţie medic.

Dana Constantinescu a început să lucreze la GSK în anul 1999, în postul de reprezentant medical, iar ulterior a fost numită Medical Advisor în cadrul companiei.
Printre poziţiile ocupate de Dana în cadrul GSK se numără cele de Medical Affairs Manager, Medical & Regulatory Director, Business Unit Director pentru divizia Specialty Care (francizele de Respirator, Urologie, Oncologie şi HIV), Therapy Area Lead Respiratory.

Numirea Danei vine în contextul strategiei GSK de promovare şi dezvoltare a oamenilor din organizaţie. Unul dintre principalele obiective ale GSK este de a dezvolta şi recunoaște talentele locale prin promovarea în roluri de top management a oamenilor crescuţi intern în cadrul companiei. Până în prezent, 32 de români din GSK România au fost avansaţi în funcţii regionale sau la nivel de grup în cadrul GSK Global, spun oficialii companiei.

GSK este una dintre cele mai importante companii din lume din domeniul farmaceutic şi medical, a cărei activitate se bazează pe cercetare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO