1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Dăncilă spune că a discutat cu conducerea Volkswagen: Acum avem o mare problemă. Lipsa de predictibilitate după căderea Guvernului

Premierul Viorica Dăncilă spune că a discutat cu conducerea Volkswagen pentru a aduce investiţia în România, ţara noastră oferind facilităţi în acest sens. "În rest, acum avem o mare problemă, faptul că nu avem stabilitate, asta înseamnă lipsă de predictibilitate. Dărâmarea Guvernului s-ar putea să fie unul din motivele...", afirmă Dăncilă, scrie News.ro care citează declaraţiile făcute de premier la TVR 1

17 oct, 2019 | News.ro

Dăncilă a fost întrebată, miercuri seară, într-o emisiune la TVR 1, despre situaţia privind investiţia Volkswagen.

"Noi am... inclusiv eu am discutat cu Volkswagen-ul, cu conducerea. Radu Oprea, ministrul pentru Comerţ, Antreprenoriat şi IMM-uri a fost în Germania, s-a întâlnit cu cei de acolo, am arătat care sunt avantajele pentru a veni la noi în ţară. Astăzi s-a reluat discuţia pentru a aduce în ţară, pentru a câştiga în această competiţie", a afirmat Dăncilă.

Întrebată dacă a plusat, în condiţiile în care Bulgaria a oferit "mega-facilităţi", Dăncilă a spus: "Şi noi oferim facilităţi, ne dorim investitori în ţară. În rest, acum avem o mare problemă, faptul că nu avem stabilitate, asta înseamnă lipsă de predictibilitate. Dărâmarea Guvernului s-ar putea să fie unul din motivele...".

Ministrul Ştefan-Radu Oprea a anunţat că Guvernul Dăncilă a reluat discuţiile cu Grupul Volkswagen pentru a aduce investiţia în România, în contextul în care acesta a comunicat că amână anunţul unei investiţii în Turcia, conform unui comunicat de presă transmis, marţi, de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Ştirea a apărut pe News.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO