1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Daniel Olăeru, numit director național de vânzări la Policolor

Policolor anunță schimbări în top managementul companiei, Daniel Olăeru fiind numit director național de vânzări Consumer Market. Cu o experiență de aproape 20 de ani în industria FMCG și nouă ani în domeniul vopselelor decorative, acesta va coordona pentru Policolor operațiunile de vânzări de pe piața DIY din România.

21 mai, 2019 | ECONOMICA.net

Daniel Olăeru se alătură de luna aceasta echipei de management a Policolor-Orgachim, ultima sa funcție fiind cea de National Key Account Manager la o alta companie din domeniu.

Absolvent al Universității Politehnice din București și al Facultății de Marketing din cadrul Universității Spiru Haret, Daniel Olăeru și-a format întreaga experiență profesională în domeniul Sales&Trade, unde a și activat timp de aproape 30 de ani, ocupând preponderent poziții de conducere.  

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, deține brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol - în cadrul Policolor Automotive și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO