1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Daniel Turnheim, membru interimar în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom are un membru interimar în persoana lui Daniel Turnheim, ca urmare a renunţării lui Christoph Trentini la mandat, potrivit unui anunţ al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

28 dec, 2016 | Agerpres

'OMV Petrom anunţă numirea lui Daniel Turnheim ca membru interimar al Consiliului de Supraveghere, ca urmare a renunţării lui Christoph Trentini la mandatul de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom. În conformitate cu prevederile art. 1537, aliniatul (1) din Legea societăţilor nr. 31/1990 şi ale art. 17.4 din Actul Constitutiv al OMV Petrom, Daniel Turnheim a fost numit membru interimar al Consiliului de Supraveghere, începând cu data de 1 ianuarie 2017, până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor', se arată în document.

Potrivit acestuia, Daniel Turnheim a studiat Administrarea Afacerilor în cadrul Universităţii de Studii Economice şi Administrarea Afacerilor din Viena.

'În 2002, s-a alăturat Grupului OMV, unde a ocupat diferite funcţii de conducere. În perioada ianuarie 2011 - decembrie 2012, Daniel Turnheim a fost membru al Directoratului OMV Petrom şi director financiar. În perioada ianuarie 2013 - iunie 2016, Turnheim a ocupat funcţia de vicepreşedinte senior al Corporate Finance în cadrul OMV AG. Începând cu iulie 2016, deţine funcţia de vicepreşedinte senior al Corporate Finance & Controlling', menţionează sursa citată.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO