1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Danone intră pe segmentul produselor tradiţionale. Au lansat o nouă gamă

Danone, cel mai mare procesator din industria lactatelor din România, mizează pe apetenţa românilor pentru produsele cu gust autentic. Compania  a lansat o nouă gamă de lactate proaspete sub brandul "Tradiţii din România".

 

 
20 sep, 2013 | | ECONOMICA.net
Danone, lider pe piaţa lactatelor din România, a lansat o nouă gamă de lactate proaspete, sub marca "Tradiţii din România", făcându-şi astfel prezenţa pe un segment de piaţă cu tot mai mulţi adepti în România:cea a produselor tradiţionale. “Lansarea noii game face parte din strategia noastră de a oferi consumatorilor produse care să răspundă cât mai bine preferinţelor lor. Pentru noi, tradiţia reprezintă o valoare respectată, la a cărei construcţie contribuim în fiecare zi, iar prin noua gamă ne dorim să aducem în atenţia consumatorilor gusturile bune cum erau odată, inspirate din obiceiurile româneşti”, a declarat Anca Stroe, Director Marketing Danone Sud Estul Europei.
 
Gama "Tradiţii din România" include numai produse natur, conţinând doar lapte, smântână şi culturi de fermentare, printre care: iaurt din lapte integral, Sana, Lapte bătut, smântână. "Ambalajele evocă decoraţia şi coloritul tradiţional, plasând gustul proaspăt al produselor într-o atmosferă autentică şi românească", informează compania.
 
Potrivit companiei,  aproximativ 1 din 2 iaurturi consumate în România este realizat de Danone. Compania a raportat anul trecut afaceri de aproximativ 506 milioane lei (echivalantul a cca. 116 mil. euro), menţinându-se la un nivel similar celui din anul anterior (503 mil. lei). Danone România produce zilnic peste 1,5 milioane de produse lactate proaspete în fabrica sa din Bucureşti, pentru piaţa românească şi pentru export.
 
Pasul făcut de procesatorul de lactate se poate observa de mai mult timp în comerţul modern, marii retaileri lansând în ultima vreme tot mai multe branduri proprii pe ideea "made in Romania" . Mai multe despre acest subiectz aici 
 
 
 
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO