Danone România are un nou director general

Danone România are un nou director general după ce Dieter Schulz, cetăţean austriac, a preluat postul la 1 aprilie de la francezul Stephan Batoux.
Economica.net - lun, 02 apr. 2012, 10:16
Danone România are un nou director general

Schultz a fost numit director general al Danone în regiunea Europa Centrală şi de Sud, preluând responsabilităţile legate de toate activităţile diviziei de produse lactate proaspete a grupului în România, Bulgaria, Grecia şi Ţările Adriatice.

Stephan Batoux a fost numit la începutul anului 2009 la conducerea diviziei de produse lactate proaspete a grupului Danone în România, Bulgaria, Grecia şi regiunea Adriaticii.

„Principalul nostru obiectiv va fi să consolidăm rezultatele obţinute până acum şi să menţinem evoluţia ascendentă, continuând să investim în mărcile, oamenii şi activităţile noastre de aici. Cred că piaţa produselor lactate proaspete din România are un potenţial important de creştere”, a declarat, într-un comunicat, Dieter Schulz.

Dieter Schulz are mulţi ani de experienţă în industria FMCG. El şi-a început cariera în 1996, la Air Liquide Paris, iar în 1998 s-a alăturat MARS Inc., unde a ocupat timp de 9 ani mai multe poziţii manageriale, în diferite funcţiuni şi ţări, ultima fiind cea de director general pentru regiunea est-mediteraneană, cu sediul în Istanbul.

Dieter Schulz a venit la Danone în ianuarie 2007, ca director general pentru Malaezia şi Singapore, în divizia de biscuiţi. După preluarea acesteia de către Kraft Foods, el şi-a continuat activitatea în aceeaşi funcţie în noua companie, unde a coordonat integrarea diviziei Danone, în 2008 şi, apoi, integrarea Cadbury, în 2010.

În mai 2011, Dieter Schulz a revenit în grupul Danone, ca director general pentru Bulgaria şi Grecia, în divizia de produse lactate.

Danone România face parte din grupul francez Danone, prezent în peste 120 de ţări, şi este prezentă pe piaţa românească din 1996. Danone Româniadeţine o fabrică de produse lactate la Bucureşti. compania are în prezent 540 de angajaţi şi a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de 476 milioane lei.

Te-ar mai putea interesa și
Niciun pat liber la ATI pentru bolnavii de COVID-19
Niciun pat liber la ATI pentru bolnavii de COVID-19
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă că, la nivel naţional, nu există niciun pat liber la Terapie Intensivă pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate......
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
ING Bank, cea mai dinamică bancă din România în ceea ce privește digitalizarea și una dintre cele mai mari ca număr ...
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de șase ani
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de ...
Un număr de 15.239 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Premierul interimar, Florin Cîţu, a afirmat, sâmbătă, că există "foarte mici şanse" ca ratingul de ţară să fie ...