1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

Auto

Cum te asiguri că eşti în siguranţă pe drum? Foloseşte cauciucuri din gama de anvelope Davanti

Davanti Tyres sunt un brand inovator, care a fost lansat în anul 2015. A reuşit să cucerească rapid piaţa europeană.

29 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Compania Davanti Tyres a fost infiintata in anul 2013. Printr-o crestere sustenabila, a reusit sa aplice planurile de crestere si realizarea anvelopelor de calitate pentru conducatorii auto.

Dl. Peter Cross, director general Davanti Tyres a declarat: "Anvelopele Davanti combina expertiza inginerilor, procese avansate de fabricatie, teste ample si dezvoltarea progresiva. Testarea produselor noastre de nivel european depaseste cu mult testarea obligatorie ”.

In 2017 a avut loc lansarea gamei de anvelope de iarna Davanti. Aceasta a presupus accesarea unui nou segment de piata. A fost o etapa noua catre diversificarea ofertei.

Gama de iarna Davanti Wintoura cuprinde patru modele: Wintoura, Wintoura Plus, Wintoura SUV si Wintoura VAN.

Cauciucurile Davanti sunt proiectate de catre inginerii din Marea Britanie. Productia se face intr-una una dintre cele mai avansate fabrici de anvelope din lume. La baza realizarii anvelopelor stau trei criterii: performanta, eficienta si confort.

Care sunt lucrurile specifice ale gamei de cauciucuri de iarna Davanti? Aceasta iese in evidenta prin testarea ampla a anvelopelor, dar si prin procesul minutios de productie. Acestea sunt considerate ca fiind absolut necesare pentru a putea dezvolta modele care sa asigure o balanta echilibrata intre durabilitate si aderenta.

Testele pentru dezvoltarea, certificarea si etichetarea modelelor de iarna Davanti Wintoura au fost realizate de catre compania independenta Test World Oy cu sediul in Ivalo, Finlanda, pe autodromul Airport Proving Grounds.

Au fost realizate probe complexe pe gheata si zapada pentru fiecare model, dar si cercuri pe gheata sau performanta in viraj, tractiune si franare pe gheata, manevrare pe zapada. De asemenea, urcarea pantei acoperite cu zapada.

Concluziile in urma testelor? Anvelopele de iarna Davanti ofera soferilor increderea ca ele pot asigura un condus in intregul registru de iarna (temperaturi mici, gheata si zapezi foarte mari).

Davanti ofera peste 250 de dimensiuni pe zece optiuni de modele, in variantele sale de iarna si de vara.

Oferta de anvelope Davanti o puteti gasi pe magazinul Anvelope.ro, importator exclusiv in Romania.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO