1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

News

Dave Ulrich, cel mai influent lider în HR din lume, vine la conferinţa naţională HR Club

Dave Ulrich, desemnat de publicaţia HR Magazine cel mai influent lider internaţional în HR, va fi prezent pe 23 octombrie 2013 la conferinţa naţională HR Club - HR Change Champion. 

18 iun, 2013 | ECONOMICA.net

În cadrul evenimentului, Dave Ulrich va susţine o prelegere pe tema rolului pe care resursele umane îl vor avea în viitor.
Conferinţa naţională HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului, care reuneşte peste 300 de profesionişti în HR, manageri şi antreprenori.

Dave Ulrich este profesor la Ross School of Business, University of Michigan, autor a 25 de volume şi peste 200 articole, şi este situat pe locul 23 în top Thinkers 50 ca “thought leader” în management. A editat “Human Resource Management 1990-1999”, a făcut parte din board-ul editorial a patru publicaţii, din Consiliul Director al Herman Miller şi cel al Southern Virginia University, şi este membru al Academiei Naţionale de Resurse Umane (USA).

De-a lungul carierei, Dave Ulrich a oferit consultanţă şi a realizat cercetări alături de jumatate dintre companiile din Fortune 200.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO