1EUR = 4.7320 RON | Bucureşti 26 º

Companii

David Hay, şeful AFI Europe România, pleacă de la cârma companiei după şapte ani

David Hay, CEO AFI Europe Roomânia, și-a anunțat demisia și intenția de a-și continua parcursul profesional în afara companiei, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Decizia reprezintă o alegere personală pe care managementul grupului a acceptat-o.

23 mar, 2018 | | ECONOMICA.net

„După 12 ani în care am ocupat diferite funcții în cadrul AFI Europe și alți şapte ani în care am gestionat operațiunile grupului din România, am decis cu inima grea, să trec la următorul pas și să explorez alte oportunități în carieră. Cu respect, doresc să le mulțumesc clienților și partenerilor noștri pentru colaborare. Mulțumiri speciale merg către echipa minunată de la AFI Europe România pentru dedicarea, profesionalismul și sprijinul constant, și managementului întregului grup AFI Europe pentru încrederea și susținerea continuă", a spus David Hay. 

Proiectele AFI Europe România se vor desfășura în continuare conform planurilor, iar David Hay va asigura interimatul, astfel încât tranziția către noul CEO să se facă ușor și eficient.

Sub conducerea sa, AFI Europe România a devenit unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de real estate din țară, iar compania s-a bucurat de o creștere și o extindere continuă.

Venitul operațional net al companiei s-a dublat, până la 50 de milioane de euro, iar noi proiecte au fost dezvoltate și finalizate, printre care mallul AFI Ploiești și cele cinci clădiri de birouri AFI Park.

În prezent, trei proiecte se află în diferite stadii de dezvoltare, precum proiectul mixt AFI Brașov, ce include birouri și mall, prima clădire din proiectul AFI Tech Park din București și primele 200 de apartamente ale complexului rezidențial AFI City.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare şi de succes mall din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est.

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) şi oferă vizitatorilor săi o zonă extinsă dedicată activităților de divertisment, care include o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber și peste 300 de magazine ale brandurilor locale şi internaţionale, vizitate în medie de 50.000 de clienţi pe zi.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO