De ce am ales clinica stomatologică din Braşov Dental West pentru un implant dentar

Cu excepția unui eveniment recent, despre care îți voi povesti pe larg în rândurile ce urmează, nu am mai urcat pe scaunul unui cabinet stomatologic încă din facultate. În general, am o sănătate de fier, iar dantura nu mi-a cauzat vreodată probleme până de curând, când, pe negândite, m-a luat prin surprindere o durere puternică de măsea care s-a soldat cu o extracție dentară și apoi cu un implant.
Ion Dobreanu - lun, 04 iul. 2022, 15:58
De ce am ales clinica stomatologică din Braşov Dental West pentru un implant dentar

După ce am terminat facultatea, aveam în minte un singur gând: cum să fac mai repede bani și să-mi câștig independența financiară pentru a putea locui singur și a duce stilul de viață la care am contemplat dintotdeauna. Am absolvit facultatea de limbi străine și m-am specializat atât în limba engleză, cât și în limba germană, dar job-urile în domeniul traducerilor și legalizării au fost mai puține decât mă așteptam și pe deasupra, mai mult decât modest plătite, m-am înregistrat ca persoană fizică autorizată și am început să predau limbile străine pe care le știu în mediul virtual. În această nișă, am găsit atât de mult de lucru încât aproape 12 ani nu am făcut nimic altceva decât să predau și să strâng bani pentru a-mi îndeplini visurile. Și exact așa am făcut, dar acum, privind în urmă, ajung la concluzia că m-am neglijat puțin poate.

Problemele dentare te iau prin surprindere și au nevoie de soluții rapide, dar de durată

Aveam un singur dinte plombat și tocmai acela a început să mă doară subit, într-o seară, când am terminat lucrul și m-am așezat la masă. Inițial am crezut că am mușcat ceva prea tare și am un șoc, dar când mi-am dat seama că durerea nu va dispărea cu una cu două și este ceva mai serios, am dat buzna în primul cabinet pe care l-am găsit deschis și liber, a doua zi, la 7 dimineața. Din nefericire, problema s-a dovedit mult mai gravă decât mă așteptam și am plecat de acolo cu dantura știrbită și nevoie de un implant dentar care să-mi redea sănătatea, dar și demnitatea.

Știam că nu pot merge la întâmplare când vine vorba de implanturi dentare , așa că după extracție, am acordat ceva mai mult timp cercetărilor și am căutat până am găsit cabinetul stomatologic Dental West despre care am citit o mulțime de recomandări în mediul online.

La capitolul implanturi dentare, este foarte important să alegi un cabinet stomatologic unde se pune mult accent pe analizele dinaintea tratamentului pentru a se elimina din start orice fel de riscuri.

Se pare că pentru a avea succes, un implant dentar trebuie inserat într-un os puternic și sănătos, ca să aibă stabilitate și să se comporte la fel ca un dinte normal. După o extracție dentară însă, dacă ai așteptat prea mult înainte de a opta pentru un tratament cu implant dentar, există posibiltatea ca osul în care dintele natural să se fi atrofiat și atunci s-ar putea să ai nevoie de un implant de os nu doar un implant dentar obișnuit.

De asemenea, dacă suferi de niște afecțiuni precum diabetul sau osteoporoza, atunci s-ar putea ca implantul dentar să nu fie cea mai bună soluție pentru tine și să ai nevoie de metode alternative de înlocuire a dintelui pierdut sau de o abordare specială, un tratament pe care îl poate efectua cu succes doar un medic stomatolog cu experiență în domeniul implanturilor dentare.

La Dental West se pune accent pe toate analizele și controalele preliminare cât și pe necesitatea efectuării unui examen radiologic complet (tomografie computerizată) pentru depistarea oricărei afecțiuni ce poate periclita succesul unui implant dentar și din acest motiv încă înainte de începerea tratamentului ai garanția că acesta va avea succes și investiția în implant va fi una foarte profitabilă pentru sănătatea ta.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat anul trecut și acum mă simt ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar dantura mea arată mai bine ca oricând și zâmbetul îmi este perfect.

Te-ar mai putea interesa și
Autovit demarează o campanie dedicată mașinilor noi care implică „peste 100 de dealeri”
Autovit demarează o campanie dedicată mașinilor noi care implică „peste 100 de dealeri”
Autovit, platformă online din România dedicată vânzării și cumpărării de mașini, demarează o campanie prin care pune la dispoziția potențialilor clienți „peste 1200 de autoturisme cu......
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a câştigat 109 miliarde de dolari în primul trimestru
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a câştigat 109 miliarde de dolari în primul trimestru
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei, cel mai mare din lume în condiţiile în care deţine active de peste 1.600 ...
Ţările UE trebuie să trimită sisteme antirachetă Ucrainei, spune Borrell
Ţările UE trebuie să trimită sisteme antirachetă Ucrainei, spune Borrell
Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ...
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,8% în primele două luni
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,8% în primele două luni
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut ca serie brută cu 10,8%, în perioada 1 ianuarie -29 februarie 2024, faţă ...