De ce să oferi coşuri de Crăciun angajaţilor?

Un cadou de Crăciun înseamnă un detaliu pe care oricine îl va aprecia. Iar când vine vorba de angajații tăi, aceștia merită cele mai bune cadouri pentru a se simți răsplătiți.
Ion Dobreanu - mie, 12 oct. 2022, 13:43
De ce să oferi coşuri de Crăciun angajaţilor?

Opțiunea de a oferi coșuri de Crăciun devine o prioritate în această perioada. Ce beneficii se obțin atunci când se dau aceste cadouri pentru angajați? De ce ar trebui să optezi pentru cosuri cadou Craciun? Descoperă-le și plasează-ți comandă, există o gamă largă de coșuri adaptate fiecărui buzunar și fiecărei nevoi!

Sunt nenumărate motive pentru care coșurile de Crăciun pot fi dăruite angajaților. Acesta este un cadou care aduce entuziasm, dorință de împărtășire și mare motivație. Să vedem motivele:

Pentru că sunt o modalitate de a recunoaște o muncă bine făcută

Astfel de coșuri de Crăciun devin cea mai bună modalitate de a răsplăti efortul angajaților pentru munca depusă zi de zi. Prin aceasta, compania recunoaște munca bine făcută și angajatul simte o implicare mai mare în companie. Atunci când primește un cadou, va avea o motivație care îi permite să meargă înainte cu mai multă dorință.

Pentru că sunt ideale pentru a le împărtăși cu familia

Coșurile cu produse gourmet includ o selecție a celor mai bune produse care sunt ideale pentru a le împărtăși și a le savura cu familia. Găsim produse tradiționale sau internaționale cum ar fi brânzeturi, vinuri, cârnați, multă șuncă, dulciuri… toate sunt prezente pe mesele celor dragi în cele mai speciale date ale anului așa că acestea trebuie numaidecât oferite cu această ocazie. Nici măcar o pandemie nu poate opri cadourile sub formă de pachete cadou angajati. Acestea sunt cele care te vor ajută să vezi zâmbete și afecțiune între toți.

Pentru că sunt un cadou practic

Util și practic – asta putem spune despre coșurile cadou. Sunt puține cadouri cu o utilizare atât de importantă precum coșurile de Crăciun. Ei bine, acestea includ acele produse care sunt așteptate la mese și care, fiind de mare calitate, permit o cină mereu specială. Este un alt motiv pentru care ar trebui să oferi coșuri de Crăciun pentru angajați… alege și oferă zâmbete cu ajutorul acestor frumoase și speciale pachete pe care le poți găsi la Gift Idea.

Pentru că îți consolidează relația cu angajații tăi

Angajații trebuie să simtă că fac parte din organizația pentru care lucrează. Întâlnirile săptămânale, delegarea sarcinilor și creșterile salariale sunt factori care întăresc astfel de relații la fel și acele evenimente extra-business, sunt un atu special. Astfel că surprizele, precum cele sub formă de cadouri de Crăciun, sunt oricând binevenite. Sunt daruri speciale oferite pentru a întări relația cu angajații, de a uni, de a aduce apropiere, de a întări legăturile și de a le arăta afecțiunea pe care o ai pentru ei.

Desigur, coșurile de crăciun nu sunt singurele lucruri pe care le poți oferi celor care lucrează pentru tine. Deși acestea sunt ideale, poți să alegi și alte cadouri pentru angajați. Iată câteva idei:

Cadouri pentru cei ce lucrează de acasă

Indiferent dacă angajații tăi lucrează de acasă sau au doar propriul spațiu de birou la domiciliu pentru hobby-uri, cadourile de tip office vor fi întotdeauna practice pentru angajați. Cadourile pentru biroul de acasă pot fi elemente esențiale pentru birou, cum ar fi mouse pad-uri, blocnotes, sticle de apă sau lămpi de birou, sau poți să devii puțin mai creativ și încerci plantele sau ornamentele de birou.

Tratează-i cu un card cadou

Cardurile cadou pot fi binevenite în perioada vacanței, deoarece oferă flexibilitate și potențial suplimentar de cheltuieli pentru angajații tăi. Cardurile cadou de sărbători sunt cele cu care aceștia pot cumpără mâncare, băutură sau achiziții personale, deoarece angajații tăi ar putea dori să folosească cardul cadou pentru a se aproviziona cu rechizite și articole esențiale pentru ziua de Crăciun. Aceste carduri cadou, care sunt adaptate magazinelor universale, pot fi cea mai bună opțiune de cadouri de Crăciun pentru angajații tăi.

Cadouri personalizate de Crăciun 

Orice simplu cadou de Crăciun poate deveni infinit mai special dacă este personalizat. Acest cadou ar putea conține un mesaj personal de mulțumire sau cele mai bune urări, să poți să pui numele angajatului tău pe articol. Ideile de cadouri personalizate arată că ai acordat mai multă atenție și grijă articolelor, iar rezultatul este un cadou unic.

 

 

Un eveniment festiv

Poate dorești să-ți tratezi întreaga echipă cu ceva special. În preajma Crăciunului, angajații pot aștepta cu nerăbdare ceva care să-i scoată din atmosfera de lucru, așa că de ce să nu investești mai mult în această ocazie? Poți să organizezi un eveniment un adevărat răsfăț pentru angajații care au muncit din greu tot anul.

Ceva pentru relaxare

Timpul din perioada Crăciunului înseamnă momentul perfect pentru a se relaxa, așa că a oferi un set de articole cadou care să-i ajute să facă exact acest lucru poate fi o idee perfect de cadou de Crăciun pentru angajați. Ai putea să oferi un pachet cu lumânări parfumate de sezon, ulei esențial, săruri de baie sau un kit de îngrijire personală.

Cadouri pentru echipele aflate la distanță

Echipele aflate la distanță se pot simți cu ușurință izolate, dar perioada sărbătorilor este momentul perfect pentru a-i aduce pe toți împreună. Găzduirea unei întâlniri virtuale și evenimente happy hour înseamnă oportunitatea perfectă pentru cadouri virtuale pentru întâlniri, cum ar fi  coșuri cadou cu alimente și băuturi sau căni personalizate pentru ca angajații la distanță să bea băutura preferată.

Un cadou general de birou

Când ai îndoieli, cadourile de bază pentru birou sunt idei grozave și pot să fie oferite chiar și după ce sezonul sărbătorilor s-a încheiat. Un cadou pentru angajat în perioada sărbătorilor ar putea include pixuri gravate, caiete personalizate, un ceas de birou sau un calendar de birou.

Te-ar mai putea interesa și
MAI: Între 1 şi 6 mai nu se vor desfăşura activităţi de lucru cu publicul la ghişeu pentru eliberarea de documente
MAI: Între 1 şi 6 mai nu se vor desfăşura activităţi de lucru cu publicul la ghişeu pentru eliberarea de documente
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) reaminteşte că, luni şi marţi, serviciile publice comunitare care eliberează permise de conducere, certificate de înmatriculare, paşapoarte, respectiv......
Engie se va concentra pe regenerabile şi infrastructura energetică din Maroc
Engie se va concentra pe regenerabile şi infrastructura energetică din Maroc
Engie intenţionează să-şi vândă participaţia în cea mai mare centrală pe bază de cărbune din Maroc (SAFIEC), pentru ...
Autonomie extinsă pentru autoutilitara electrică Ford E-Transit
Autonomie extinsă pentru autoutilitara electrică Ford E-Transit
Ford Pro, divizia de vehicule comerciale a companiei americane, a anunțat introducea opțiunii de autonomie extinsă pentru ...
Chinezii de la Xpeng iau și ei în calcul o uzină în Europa
Chinezii de la Xpeng iau și ei în calcul o uzină în Europa
Oficialii producătorului chinez Xpeng au declarat la expoziția auto de la Beijing că iau în calcul o investiție într-o ...