De la 1 iunie, liber la muncă în Elveția. Ce firme fac angajări

De la 1 iunie s-au ridicat restricţiile impuse românilor pe piaţa muncii din Elveţia. ECONOMICA.NET a studiat oferta de muncă disponibilă acum în Elveţia pentru candidaţii români. În prezent, angajatorii din Elveţia caută din ţara noastră predominant forţă de muncă foarte specializată care cunoaşte la nivel avansat limba engleză şi una dintre limbile germană sau franceză. Doi giganţi mondiali – Deloitte şi Nestle  – angajează români în poziţii de vârf. Iată oferta de muncă. 
Economica.net - Dum, 12 iun. 2016, 21:10
De la 1 iunie, liber la muncă în Elveția. Ce firme fac angajări

De la 1 iunie 2016 au fost ridicate restricţiile impuse cetăţenilor români şi bulgari pe piaţa muncii din Elveţia, în baza Acordului privind libera circulaţie a persoanelor, semnat între Elveţia şi Uniunea Europeană. 

În consecinţă, accesul pe piaţa muncii din acest stat nu mai este limitat prin contingente, iar principiul priorităţii naţionale nu se mai aplică de la 1 iunie, în cazul angajării unui cetăţean român în Confederaţia Elveţiană. În cazul în care fluxul de lucrători români şi bulgari va depăşi cu 10% media ultimilor trei ani, guvernul elveţian va putea activa o clauză de salvgardare la data de 1 iunie 2017, sau la 1 iunie 2018. Această clauză va fi valabilă până la 31 mai 2019.

Iată oferta de muncă disponibilă acum în Elveţia pentru români

Angajări la Deloitte în Zürich şi Basel.

Deloitte angajează la Zürich un român pe postul de executive assistant.
Candidatul potrivit pentru acest post are trei – cinci ani experienţă relevantă într-un rol similar, are bune cunoştinţe de operare în Microsoft Office, cunoştinţe solide de engleză şi germană. Are, de asemenea, excelente abilităţi de organizare, poate lucra independent, poate performa sub presiune, poate prioritiza, e orientat către rezolvarea problemelor.

Tot la Zürich, Deloitte angajează pe postul de junior payroll specialist, un candidat fluent în germană şi engleză, şi cu bune cunoştinţe de limba franceză.

Deloitte angajează la Basel pe postul de global employer services manager.
Dacă eşti absolvent de Drept sau ASE, ai minimum şase ani experienţă în consultanţă fiscală acordată clienţilor internaţionali şi expaţilor, ai cunoştinţe solide de engleză şi germană, atunci ai şanse mari să fii recrutat în acest post.

Tot la Basel, Deloitte angajează pe postul de team assistant.
Detalii, aici.

Lista posturilor cu care firmele de sub cupola grupului elveţian Nestlé ofertează românii

Nestlé Professional recrutează din România pe postul de global CLM campaign management lead la Vevey. Te califici pentru acest post dacă ai experienţă în channel marketing, experienţă în project management şi implementarea proiectelor la nivel regional sau global, experienţă în lucru cu Marketing Automation, Campaign Management solutions, ideal în zona de business to business, experienţă în CRM şi Digital Marketing pe pieţe mici şi medii, în eCommerce, CRM Systems. Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte fluent engleza şi, preferabil, şi o a doua limbă străină.

Nestec S.A. angajează la Vevey pe postul de training & learning specialist.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare în administraţia afacerilor sau într-un domeniu conex, ai doi – patru ani experienţă relevantă într-un departament de HR sau de Training & Learning, ai bune cunoştinţe despre sistemele de management al învăţării, experienţă în project management, ştii să lucrezi în MS Office, ai cunoştinţe avansate de engleză şi franceză.

Nestle Suisse S.A recrutează din România un candidat dispus să lucreze la Noville în postul de cost analyst. Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare în Finanţe sau într-un domeniu conex, cunoştinţe de SAP, de MS Office, vorbeşte fluent engleza şi ori franceza, ori germana. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în finanţe – contabilitate.

Nestlé Product Technology Centre angajează în Konolfingen, Berna, un român pe postul de lab technician chemistry. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în domeniu, cunoştinţe solide de chimie analitică, experienţă în industria lactatelor, poate lucra autonom, e foarte atent la detalii. De asemenea, vorbeşte fluent limba engleză şi are cunoştinţe de bază de limba germană. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc şi limba franceză.

Nestlé System Technology Center angajează în Orbe pe postul de R&D engineering specialist.
Te califici pentru acest post dacă ai un masterat în inginerie, minimum cinci ani experienţă într-o fabrică, preferabil într-una de alimente, cel puţin trei ani experienţă în project management. Sunt avantajaţi la angajare vorbitorii de engleză şi franceză.

Société Produits Nestlé angajează pe postul de Boutiques Organisation Coordinator la Paudex.
Angajatorii caută un candidat cu cel puţin trei ani experienţă într-un post de asistent manager, implicat în managementul proiectelor, care ştie să lucreze în MS Office, şi care cunoaşte franceza, engleza, germana.

Nestlé Nespresso S.A. angajează pe postul de Human Resources Business Partner la Avenches.
Dacă ai doi ani experienţă într-un post similar, stăpâneşti limba franceză şi ai cunoştinţe solide de engleză, te califici pentru acest post.

Compania CPW S.A, un joint venture dintre Nestlé şi General Mills, angajează un român pe postul de digital operations manager.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare în IT, cel puţin cinci ani experienţă în Digital Project Management, preferabil în FMCG, cunoşti bune practici din digital marketing, vorbeşti fluent engleza. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru cu Agile/Scrum.

Cu ce locuri de muncă mai ofertează angajatorii din Elveţia românii în această perioadă

Reinhardt Nähtechnologie GmbH angajează un român pe postul de industrial sewing machine mechanic în Rehetobel. Detalii, aici. 

O firmă de plasare caută un român dispus să lucreze pe postul de IT technical analyst în Lucerna, Elveţia. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum doi ani experienţă în Jira, Confluence, bune cunoştinţe de Java şi aplicaţii JavaScript, experienţă în Kanban, Scrum, Git, dar şi într-una dintre tehnologiile: Bamboo, Jenkins, TeamCity, Stash, bitbucket (Git), Docker, AngularJS, Spring, Tomcat, Microsoft SQL Server. 

Un parc de distracţii din Elveţia este recrutează un sudor şi vopsitor român cu experienţă.
Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte limba germană sau limba engleză la nivel conversaţional, e serios, flexibil, are spirit de echipă.
Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii de circa 2.300 euro pe lună pentru un program de muncă de 48 de ore pe săptămână.
Informaţii complete despre acest loc de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Te-ar mai putea interesa și
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Marex Technology DOO Belgrade, filiala sârbească a grupului polonez care activează pe piața soluțiilor de epurare a apelor uzate, a deschis o entitate juridică la Arad....
TAROM bate pasul pe loc, în timp ce low-costul crește. Câți pasageri a transportat compania națională în 2023
TAROM bate pasul pe loc, în timp ce low-costul crește. Câți pasageri a transportat compania națională în 2023
Compania națională TAROM așteptă acordul de la Comisia Europeană pentru un ajutor de 80 de milioane de euro, în timp ...
Românii de la Ultragreens, care operează cea mai mare seră verticală din Europa, ies la export. Vând microplante în magazinele Kaufland din Bulgaria
Românii de la Ultragreens, care operează cea mai mare seră verticală din Europa, ies la export. Vând microplante în ...
Ultragreens (Fresh Microgreens S.R.L.), business antreprenorial fondat de către Cristian Tudor care operează în Prahova ...
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
După lansarea CX-60, noua Mazda CX-80 este al doilea model pentru piața din Europa din grupul „Large Product" al companiei. ...