1EUR = 4.8316 RON | Bucureşti 33 º

Companii

De'Longhi achiziţionează o nouă fabrică în România. Angajează 500 de oameni

Grupul De'Longhi a achiziţionat un nou centru de producţie în România, în localitatea Mădăraş, judeţul Bihor, unde compania va angaja 500 de persoane, conform unui comunicat al companiei.

07 feb, 2020 | Agerpres

Platforma industrială are 25.000 metri pătraţi, iar o parte dintre echipamentele existente vor fi folosite în viitoarea activitate de producţie.

"Tranzacţia este menită să sprijine creşterea organică urmărită de grup pentru principalele pieţe, în concordanţă cu strategia de reducere a timpului de producţie şi livrare a produselor companiei, menţinând acelaşi nivel ridicat de calitate şi control al producţiei. În această nouă locaţie, compania va angaja peste 500 de persoane şi, având la bază experienţa de succes a fabricii din Cluj, va consolida prezenţa Grupului în regiune", se menţionează în comunicat.

Cu o cifră de afaceri de peste două miliarde de euro, Grupul De'Longhi este activ în proiectarea, fabricarea şi distribuţia aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gătit, a aparatelor de aer condiţionat şi radiatoarelor, precum şi a aparatelor de îngrijire a domiciliului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO