1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

La Kaufland se poate plăti cu tichetele electronice Ticket Restaurant

Începând de miercuri, 20 aprilie 2016, Kaufland acceptă pentru plata cumpărăturilor tichetele de masă electronice Ticket Restaurant, emise de Edenred. 

19 apr, 2016 | ECONOMICA.net

Cardul este dezvoltat pe platforma MasterCard şi este securizat. Cardul nu are asociat un cont bancar şi, prin urmare, nu se impun comisioane sau alte taxe de administrare. 

Pe lângă cardul electronic Ticket Restaurant, Kaufland acceptă pentru plată şi tichetele de masă clasice Ticket Restaurant, tichetele cadou Ticket Cadou, cardurile cadou Compliments, tichetele sociale marca Ticket Asist, Ticket Junior emise de Edenred România.

Până în prezent, Edenred, cea mai mare companie emitentă de tichete şi carduri preplătite, a emis deja peste 60.000 de carduri de masă Ticket Restaurant.

Tichetele de masă electronice (carduri de masă) au fost lansate în România în octombrie 2015 şi au aceleaşi facilităţi si reglementări fiscale ca tichetele clasice, pe hârtie.

Cea mai mare reţea de acceptare pentru cardurile Ticket Restaurant

Cardurile de masa Ticket Restaurant de la Edenred au cea mai mare reţea de acceptare din România, cu peste 6.000 de unităţi afiliate la nivel naţional. Se poate plăti cu cardurile Ticket Restaurant la Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour, Billa, Profi, Mega Image, Shop & Go, Penny Market, Penny XXL, Selgros Cash & Carry, Real, CrisTim, dar şi în zeci de restaurante, pizzerii şi fast food-uri, cum ar fi McDonald's, KFC, Pizza Hut, Salad Box, Oro Toro by Osho, Chopstix, Paul, Luca, Li-Wu, Presto Pizza, Dristor, Zao, Bucate pe roate, City Grill, La Mama, Domino's Pizza, Speed Pizza (aici se pot efectua inclusiv plăţi online), Calif, Lunch Box, TrickShot şi multe altele.

"Prin parteneriatul cu Kaufland, asiguram cea mai mare reţea de acceptare a cardurilor de masă Ticket Restaurant şi libertate de utilizare pentru salariaţii care beneficiază de tichete de masă electronice. Tichetele de masă sunt un pilon de bază în programele de beneficii extrasalariale", declară Dana Sintejudean, director comercial al Edenred România.

În România, peste 1 milion de salariaţi din peste 35.000 de companii primesc tichete de masă Ticket Restaurant, emise de Edenred.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO