De unde puteţi cumpăra cel mai ieftin Paracetamol şi cea mai ieftină Aspirină în Bucureşti

Cel mai ieftin medicament Paracetamol Sinus de 500 de mg, produs de Europharm, poate fi cumpărat în Bucureşti de la farmacia Silva Farm, cu 3 lei, reiese dintr-un studiu comparativ făcut recent de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor în Capitală. Cea mai ieftină Aspirină tot de 500 de mg, produsă de Bayer, poate fi achiziţionată de bucureşteni de la aceeaşi farmacie, cu 3,6 lei.
Cristina Şomănescu - joi, 13 iun. 2013, 10:28
De unde puteţi cumpăra cel mai ieftin Paracetamol şi cea mai ieftină Aspirină în Bucureşti

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania (ANPCPPS Romania) a realizat un studiu comparativ în perioada 6-10 iunie, despre preţurile medicamentelor Paracetamol Sinus, produs de Europharm, şi Acid Acetilsalicilic (cunoscut ca Aspirină), produs de Bayer, practicate de farmaciile din Bucuresti.

Ca metodologie, ANPCPPS Romania a comparat preţurile medicamentului Paracetamol Sinus de 500 mg, produs de Europharm,în următoarele farmacii din Capitală: Silva Farm, Vital Farm-Catena, Natura, Belladonna, Farmatop, Centrofarm, Farmacia Titan-Sensiblu, SIEPCOFAR-Dona, Help Net Farma, Pharmalife Med.

Din comparaţia făcută de ANPCPPS Romania reiese că cel mai ieftin medicament Paracetamol Sinus de 500 mg, produs de Europharm, poate fi cumpărat în Bucureşti de la farmacia Silva Farm cu 3 lei.
În contrast, cel mai scump medicament Paracetamol Sinus de 500 mg, produs de Europharm, poate fi cumpărat în Bucureşti de la farmacia Pharmalife Med cu 5,56 de lei, reiese din comparaţia făcută de ANPCPPS Romania.

De asemenea, ANPCPPS Romania a comparat preţurile medicamentului Acid Acetilsalicilic (cunoscut ca Aspirină) de 500 de mg, produs de Bayer, în farmaciile: Silva Farm, Vital Farm-Catena, Natura, Belladonna, Farmatop, Centrofarm, Farmacia Titan-Sensiblu, SIEPCOFAR-Dona, Help Net Farma, Pharmalife Med din Bucureşti.

Şi în acest caz, cel mai ieftin medicament Acid Acetilsalicilic de 500 de mg, produs de Bayer, poate fi cumpărat de bucureşteni de la Silva Farm, cu 3,6 de lei.
Cel mai scump medicament Acid Acetilsalicilic de 500 de mg, produs de Bayer, poate fi achiziţionat de bucureşteni de la Help Net Farma, cu 7,6 lei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...