1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Debenhams a investit peste un milion de euro într-un nou magazin în Bucureşti

Retailerul britanic internaţional Debenhams a investit peste un milion de euro, într-un nou departament store de 2.800 metri pătraţi, care acoperă trei etaje în centrul comercial Bucureşti Mall, şi care va crea 70 de noi locuri de muncă.

10 mar, 2015 | Agerpres

Noul magazin va fi deschis pentru public din 26 martie.

Retailerul apreciază că în primul an de funcţionare magazinul va fi vizitat de un număr de peste 1.000.000 de persoane.

'Noul department store va oferi colecţii de modă şi beauty pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi produse pentru casă şi lenjerie. Spaţiul va include, de asemenea, o zonă dedicată galeriei 'Designers at Debenhams', în care se regăsesc colecţii exclusive semnate de creatori de modă renumiţi. Noul magazin Debenhams din Bucureşti Mall propune colecţii Designers at Debenhams semnate de Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson şi Patrick Grant, arată reprezentanţi ai retailerului', arată reprezentanţi ai retailerului.

În premieră pentru un department store în România, Debenhams a inclus în noua investiţie şi o suprafaţă de 270 metri pătraţi cu produse ale brandurilor de beauty Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L'Oreal.

În oferta de fashion sunt prezentate peste 55.000 produse, iar în zona dedicată beauty vor fi prezentate peste 100 de branduri internaţionale de cosmetice, make up şi parfumerie.

Noul magazin Debenhams va fi operat în franciză de grupul bulgar MRPI, jucător pe piaţa proiectelor comerciale şi a proprietăţilor imobiliare.

Cu o experienţă de 22 ani în echipa Debenhams din Marea Britanie, Chris Harper, Director de Vânzări la MRPI, declară:

'Aşteptăm cu interes deschiderea magazinului Debenhams din Bucureşti. Este un spaţiu perfect pentru un department store ce propune o ofertă vastă, un mix unic de colecţii de designer şi branduri pentru publicul urban'.

Debenhams este unul dintre principalele lanţuri de department store-uri britanice, cu o istorie ce începe în 1785. Debenhams este department store-ul prezent în cele mai multe ţări, cu 67 de magazine deschise în franciză în 28 ţări, din Iran până în Islanda şi din Malta până în Malaezia

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO