1EUR = 4.7223 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Decathlon şi Mega Image deschid în Băneasa. Va fi cel mai mare magazin al belgienilor

Retailerul de echipamente sportive Decathon şi lanţul de supermarketuri Mega Image vor inaugura în curând magazinele din zona Băneasa pe care le-au construit de la zero într-un proiect comun demarat în vara acestui an. 

09 dec, 2015 | ECONOMICA.net

Retailerul francez Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri sportivi din lume şi Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri din România sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru deschiderea proiectului comun din Băneasa, lângă magazinul suedezilor de la IKEA şi centrul comercial Băneasa Shopping City. Cel mai probabil însă, cele două magazine nu vor fi deschise simulatan. Astfel, Decathlon a stabilit ca dată a inaugurării 29 decembrie, în timp ce Mega Image mizează pe 23 decembrie, au declarat pentru ECONOMICA.NET surse din cadrul celor două reţele. Potrivit acestora, în cazul Mega Image ar putea apărea modificări în cazul în care lucrările nu vor fi gata la timp.

Magazinul Mega Image din Băneasa va fi, potrivit informaţiilor furnizate de companie, pentru Ziarul Financiar, cea mai mare unitate a retailerului belgian Delhaize, care operează în momentul de faţă 456 de locaţii. Este vorba despre al patrulea concept store al companiei, după  Piaţa Gemeni şi Piata Sudului, decshise în 2013,  Barbu Vacarescu şi Aurel Vlaicu inaugurat în noiembrie anul acesta. 

În ceea ce priveşte magazinul Decathlon, acesta va avea o suprafaţă de 3.900 de mp. Decathlon operează acum un lanţ de 15 magazine la nivel naţional şi va mai inaugura o unitate, pe 11 decembrie, la Târgu Jiu.

Lucrările la proiectul din Băneasa au început în vara acestui an. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO