1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Companii

Dedeman a cumpărat terenul Plaza Centers din Hunedoara cu 1,2 mil. euro

Dezvoltatorul Plaza Centers a anunţat că a ajuns la un acord pentru vânzarea terenului de 41.000 mp din Hunedoara, acolo unde intenţiona să ridice un mall. 

02 dec, 2014 | | ECONOMICA.net

Terenul de patru hectare a fost vândut cu 1,2 milioane de euro, la valoarea de evaluare, se arată într-un anunţ remis Bursei de la Londra. Aceasta este al doilea teren vândut de Plaza Centers, după cel de la Tîrgu-Mureş

"Cumpărătorul terenului din Hunedoara este retailerul Dedeman. Sunt investitori interesaţi si de celelalte terenuri, dar sunt doar la nivel de discuţii", a declarat pentru ECONOMICA.NET Hanan Schraiter, marketing & business development manager în cadrul Plaza Centers. 

Dedeman a mai negociat cu Plaza Centers pentru terenul din Tîrgu-Mureş, însă tranzacţia nu a mai fost parafată. În luna septembrie a acestui an, terenul a fost cumpărat de Alpha Property Development. 

Plaza Centers a anunţat la începutul lunii septembrie că are în vedere accelerarea procesului de vânzare a terenurilor din Hunedoara şi Constanţa, dar şi a terenului din Miercurea Ciuc unde a fost începută, dar abandonată, construcţia unui mall.

Ternurile în cauză şi-au pierdut din valoare, iar compania vrea să le vândă cât mai repede. Astfel, Plaza Centers scoate la vânzare cu reduceri terenul de 36.500 mp din Miercurea Ciuc, la un preţ de 2 milioane de euro, terenul de 41.000 mp din Hunedoara la preţul de 1,2 milioane de euro şi terenul de 26.500 mp din Constanţa, la preţul de 2,5 milioane de euro, se arată în cel mai recent raport financiar al companiei.

Plaza Centers mai deţine şi terenuri pentru malluri la Slatina, Timişoara, Tîrgu-Mureş, Iaşi şi Slatina.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO