1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

Imobiliare

Dedeman a cumpărat un teren în Galaţi, pe care urma să fie construit un mall

Retailerul Dedeman a cumpărat terenul pe care dezvoltatorul GTC intenţiona să construiască un mall la Galaţi. Dedeman nu are încă magazin de bricolaj în Galaţi.

22 ian, 2013 | | ECONOMICA.net

Dedeman a achiziţionat în luna decembrie a anului trecut terenul de 32.000 mp scos la vânzare de către dezvoltatorul GTC România. De intermedierea tranzacţiei s-a ocupat compania de consultanta imobiliara The Advisers/ Knight Frank.

GTC a anunţat la mijlocul lunii noiembrie scoaterea la vânzare a terenului de la Galaţi. În luna decembrie a anului trecut au avut loc ultimele etape ale procesului de vânzare-cumpărare dintre cele două părţi.

„Tranzacţia confirmă faptul că segmentul de retail rămâne în continuare unul activ, de interes în special pentru dezvoltarile de tip „big box”. Cu toate provocările sale, perioada pe care o parcurgem oferă oportunităţi foarte bune, dacă se realizează o analiză atentă a dezvoltării. Oraşul Galaţi are în prezent un mare potenţial de dezvoltare pe segmentul comercial. Este cel de-al cincilea mare oraş din România - cu o populaţie de peste 300.000 de locuitori - şi nu beneficiază de un centru comercial de mari dimensiuni”, a declarat Catalin Prichici, senior consultant în cadrul agenţiei The Advisers/ Knight Frank.

Terenul este localizat în zona de vest a oraşului, pe strada Prelungirea Brăilei, în apropierea şoselei de centură şi îndeplineşte toate exigenţele dezvoltării unui proiect de tip DIY.

Mallul Galleria Galaţi, care nu se va mai construit, trebuia să ofere o suprafaţă închiriabilă de 28.000 mp. Iniţial, investiţia anunţată a fost de 70 de milioane de euro.

Reţeaua Dedeman numără 30 de unităţi, iar compania mai are în plan deschiderea unor noi magazine la Ploieşti, Giugiu, Târgu Jiu, Deva, Oradea, Slobozia, Miercurea-Ciuc, Tîrgu-Mureş, Satu-Mare şi Oradea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO