1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

Companii

DEDEMAN ar putea cumpăra fabrica Letea

Ce a mai rămas din fabrica LETEA ar putea ajunge la compania DEDEMAN. Frații Pavăl au depus o ofertă pentru achiziționarea activelor imobiliare ale fabricii, aceasta fiind acceptată de lichidatorul Sierra Quadrant, potrivit zdbc.ro.

09 apr, 2019 | zdbc.ro

Frații Pavăl sunt în căutarea unui teren pentru amenajarea unui stadion de fotbal. Inițial, discuțiile cu municipalitatea au vizat terenul unde s-a început construirea sălii polivalente, la ieșirea spre Onești. Stadionul urma să fie dat în folosință gratuită Primăriei Bacău. Acum, conform unor surse, cei de la DEDEMAN ar viza amenajarea stadionului pe terenul de circa 30 de hectare al fabricii Letea.

De trei ani, Sierra Quadrant, unul dintre principalii jucători din piața insolvenței din România, încearcă să vândă activele imobiliare ale fabricii. A fost un singur investitor interesat să preia întreaga afacere, însă în cele din urmă și acesta a renunțat, în condițiile în care tehnologia învechită și condițiile impuse de legislația de mediu cu privire la tehnologia utilizată, respectiv BAT ( best available technology), fără de care nu este eliberată autorizația de mediu, ar fi făcut afacerea o misiune imposibilă fără o investiție consistentă în retehnologizare, după cum relatează zdbc.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO