1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 15 º

Companii

Dedeman deschide la Oradea şi ajunge la 44 de magazine

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, a investit 14 milioane de euro într-un nou magazin ce se va deschide  vineri, 2 septembrie, în  Oradea. Compania deţinută de fraţii Pavăl ajunge astfel la o reţea de 44 de magazine la nivel naţional.

30 aug, 2016 | ECONOMICA.net

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, deţinut de oamenii de afaceri Dragoş şi Adrian Pavăl, continuă să îşi securizeze oraşele de  graniţă printr-o investiţie de 14 milioane de euro la Oradea, informează un comunicat al companiei. Retailerul are în pln 50 de magazine la nivel naţional. "Oradea este situat la o distanţă egală faţă de Viena, Praga şi Bucuresti, într-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigură schimburile economice dintre vestul şi estul continentului european. Odată cu deschiderea acestui magazin, vom fi prezenţi în fiecare oraş reprezentativ situat în apropierea frontierei de vest a ţării noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune să ne creştem vânzările şi către clienţii din ţările vecine." , Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Magazinul din Oradea, situat pe Calea Aradului, nr.87A,  va fi deschis vineri, 2 septembrie, are o suprafaţă de vânzare de peste 13.000 mp şi o seră pentru articole de grădină de circa 3000 mp şi a necesitat crearea unui numărt de 200 de locuri de muncă. Magazinul are, de asemenea, o parcare de 480 de locuri de parcare şi comercializează în jur de 45.000 de produse pentru casă şi grădină.

Printre serviciile auxiliare puse la dispoziţia clienţilor din Oradea se numără, la fel ca şi în celelalte magazine din reţea: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse.

În plus, orădenii care preferă să facă online cumpărăturile pot face acest lucru pe site-ul dedeman.ro sau cu ajutorul aplicaţiei de mobil, de unde îşi pot comanda produsele dorite pentru casă şi grădină, iar acestea le vor fi livrate acasă.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO