1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Dedeman deschide la Satu Mare şi ajunge la 43 de magazine la nivel naţional

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri 29 iulie, magazinul din Satu Mare, ajungând astfel la o reţea de 43 de magazine la nivel naţional. Investiţia este de 11 milioane de euro.

25 iul, 2016 | ECONOMICA.net

Retailerul Dedeman, deţinut de oamenii de afaceri Dragoş şi Adrian Pavăl, vor inaugura vineri, 29 iulie, un magazin în Satu Mare, ajungând astfel la o reţea de 43 de magazine la nivel naţional. Situat pe str. Careiului, nr.81 magazinul, care dispune şi de o parcare proprie cu 399 de locuri, a fost ridicat printr-o investiţie de circa 11 milioane de euro şi a creat peste 160 de locuri noi de muncă.

Magazinul are o suprafaţă de peste 12.700 de metri pătraţi şi comercializează peste 45.000 de produse, de la firme locale, şi internaţionale. Unitatea include o seră dedicată plantelor şi produselor pentru grădină, de circa 1950 mp.

"Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenţei noastre în partea de nord-vest a ţării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv"- Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Prin inaugurarea magazinului din Satu Mare compania Dedeman continuă procesul de expansiune ce vizează atingerea unui număr de 50 de magazine la nivel naţional. Următorul pas în această direcţie este deschiderea magazinului din Oradea, care va avea loc tot în vara acestui an.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO